Môžem byť tehotná, alebo je to iný zdravotný problém?

emka996
29. okt 2022

Ahojte. Mala by som otázku na vás, skusenejšie ženy v tejto oblasti. Kedze som ešte nikdy nebola tehotná, tak neviem, aké sú príznaky. Ale piaty deň už ma bolí v podbrušku a často chodím na WC malu potrebu Mám zavraty, plynatosť, nevoľnosti. Včera mi bolest zacala vystrelovat ako keby do ľavej strany krížov. Robila som si aj 3 testy, ale bolí negat.kedze je to veľmi skoro. Do ďalšej menštruácie mi ostáva 10 dní a a manželom sme boli spolu počas mojich plodných dní. Pôjdem aj ku gyn., ale zaujíma ma aj váš názor. Ďakujem za každú odpoveď🙂

jaskolka
29. okt 2022

Keby to boli príznaky tehotenstva, už by si mala aj pozitívne testy.
Keď do ďalšej menštruácie ostáva 10 dní, tak je to veľmi skoro na príznaky, aj keby došlo k oplodneniu.
Skôr by som tipla nejaký zápal,prechladnutie "zospodu" možno močových ciest

babulka3110
29. okt 2022

@emka996
Keďže ste si robila test tak nie ste tehotná. Ale všetko je možné. choďte k lekárovi a budete vedieť na istotu ale kľudne to môže byť aj zdravotný problém. Ja mám už pol roka problém s menštruáciou a lekári tvrdia že všetko je OK. 😄 No držím palčeky

bloomingrose
29. okt 2022

@emka996 ahoj 🙂 ja som mala takéto "príznaky" taktiež cca 10 dní pred očakávanou menštruáciou. V ten mesiac sme sa začali snažiť o bábätko, tak som si myslela, ze si to všetko nahovaram, ale príznaky sa len stupnovali. Nevoľnosti, všetko mi smrdelo, zrazu som sa necítila akokeby vo svojej kozi. Nevedela som ci je to veľmi veľmi nezvyčajné PMS alebo sa nám to podarilo. Pozitívny test som mala až v deň kedy som mala dostať menštruáciu, cykly mam dlhé 33-35 dní, ale tie skoré príznaky boli do očí bijúce 😄 momentálne som 17ty týždeň 🙂 tak ti želám nech v konečnom dôsledku uvidíš na teste to, co si praješ ☺️

rachel36a
29. okt 2022

Ak mas 10 dni do mrchy, tak este este ani nie je uhniezdene vajicko, cize este nestupa hcg a nemozes mat priznaky...a uz vobec nie caste mocenie, ktore sposobuje maternica ked rastie a tlaci na mocovy mechur...co cca 4-5 dni po styku nie je mozne..detto nevolnost..ta sa dostavuje so stupajucim hcg a ty ziadne nemas kedze mas negat.test

andie2810
30. okt 2022

@rachel36a a prečo by nemohla mať uhniezdene... veď nenapisala ake ma dlhe cykly... ak ma dlhši cyklus alebo posunutu ovulaciu tak aj 10 dni pred ms už môže byť predsa uhniezdene

rachel36a
30. okt 2022

@andie2810 ale nikde nepise ze ma dlhsi cyklus, a pri beznom nrmoze mat v tomto case ziadne lriznaky

andie2810
31. okt 2022

@rachel36a veď prave preto som tak reagovala... samozrejme, ak ma klasicky cyklus tak máš pravdu ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre