Ahojte, potrebovala by som poradiť. Posledná menštruácia mi skončila 24.12. A odvtedy sme sa intezivne s manželom snažili o naše prvé bábätko 😊 podľa výpočtov mi mala MS prísť 21.01. Ale ta stále nikde, neustále ma boli v podbrušku aj v krížoch prsia taktiež. Test stále negatívny a navyše som dnes začala slabučko špiniť. Veľmi by sme chceli babo ale neviem co si o tomto myslieť, mam ešte počkať s ďalším testom alebo navštíviť gyn? Nechcem ďalšie sklamanie ďakujem za radu ebo skúsenosti 😊
Skus spravit dalsi test o 3 dni z ranneho mocu a ked nic a ms stale nikde tak navstiv lekara.
@jaruska_12 a krv ti nebrali na presnejšie zistenie? Presne tohto sklamania sa bojím aj ja 😕
@mia0409 nie nebrali 😪 že to mám brať že to špinenie bola ms, som 4 mesiac po kyrete tak by sme veľmi chceli
Baby to už len moje dumy teraz, prvú dcérku mam narodenu 8.10.2012,. Pamätám si dodnes že prvý test bol robený 18.2 a prvá návšteva 20.2 kde som už bola v 6 tt , teraz ďalšie sme chceli tiež októbrové myslíte že na sono je a test je ešte priskoro? Ako 19 ročná som sa vtedy tak nesledovaala a bolo to asi lepšie keby ze som teraz bola Na Začiatku tehu tiež by vyšiel október, na Sone nič dnes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mia0409 mam presne to iste, ms 24.12 .2019 špinenie 23. 1 a 24.1 test negatívny bolesti brucha, dnes Dr na Sone nič nevidel som sklamaná 😪