Môžem byť tehotná, ak beriem antikoncepciu?

graceful9
23. apr 2012

som 4 mesiace po pôrode, beriem antikoncepciu daylette, dokončila som 3 blister, teraz beriem tie neaktívne tablety,,,,menzes mi pri prvých 2 mesiacoch prišiel ešte 2 dni pred dokončením balenia a teraz už 2 dni beriem tie neaktívne a stále nič,,,,

xlucia
23. apr 2012

@graceful9 pokial sexujes, vzdy mozes ostat tehu, nic nie je sto percent okrem abstinencie...
ale ak si vsetky tabletky brala nacas, je nepravdepodobne, ze si tehu, skor ti len meska, kedze kojis
vtedy to blbne casto
a neodpustim si otazku? ako mozes brat ten bordel, ak kojis take malicke dieta???? davas mu to takto do telicka od malicka. su aj ine moznosti...

katren
23. apr 2012

@xlucia
@graceful9 mozno nekoji.....ale ja si zas neodpustim otazku, preco zaklada novu diskusiu, ked je tu takychto minimalne 5..... 🙄

aduskatt
23. apr 2012

@xlucia ved ona nepise, ze dojci, len ze je 4 mesiace po porode🙂

graceful9
autor
23. apr 2012

@xlucia ja nie som blázon, aby som brala daylette keď kojím, veď to by mi nik normálny nepredpísal,,,,

graceful9
autor
23. apr 2012

@katren lebo chcem súrnu odpoveď,,,ale neboj, dlho tu nebude, lebo ma určite nahlásia a tému zamknú,,, 😠

xlucia
23. apr 2012

@graceful9 potom sa ti ospravedlnujem a berie spat

graceful9
autor
23. apr 2012

@xlucia to je v pohode, ja len na vysvetlenie,,,

katren
23. apr 2012

@graceful9 no ani sa cudovat nebudem.....

afrika
23. apr 2012

ja nechápem ako sa niekto môže stále navážať do nových tém... možno nemá graceful toľko času hľadať v starých témach a veľa krát v starých témach už ani nikto neodpovie.
@graceful9 odpoveď ti bohužiaľ neviem dať

graceful9
autor
23. apr 2012

@katren ako nehnevaj sa, ale nechápem čo tu riešiš,,,,ja som sa pýtala na niečo iné, nie či ma zamknú,,,,

graceful9
autor
23. apr 2012

@afrika ďakujem 🙂 za podporu,,,,ale ja som si už zvykla, niektoré maminy proste asi baví rýpať, alebo čo,,,,ja keď na niečo neviem odpoveď, alebo sa mi niečo nepáči, tak hneď nevypisujem, ale tak každý sme iný,,,,

afrika
23. apr 2012

@graceful9 nemáš za čo ďakovať 😉 . aj nabudúce, lebo tiež sa mi to nepáči

martinjasen
24. apr 2012

Tema je duplicitna.

Diskusiu uzamykam.

Asmira team

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre