Môžem byť tehotná aj počas menštruácie?

mimka314
12. máj 2018

Ahojte baby, chcem sa opýtať s priateľom sme sa snažili o bábätko podstate každý deň a cez plodné dni aj viac krát do dňa 😃😇, menštruácia mi meškala jeden deň a potom teda došla, je možné že by som bola tehotná keď som mala aj jak také príznaky ? Alebo to môže byť tým že mám chrípku a vsetky tie moje chute po vajíčkach, mlieku, kakau a sladkého, to spôsobila práve choroba a omeškanie ms? Pred tým než som bola chorá, som bola aj dlho nafúknutá a ešte trošku stále som... Vopred ďakujem za vaše odpovede ❤️🍀

tannja
13. máj 2018

Najlepsie je si urobit test a vies na com si

lilyianka
13. máj 2018

@mimka314 mne sa zdá úplne zbytočné snažiť sa každý deň a cez plodné dni aj viackrát...
No ale k tvojej otázke, skôr si myslím, že to bude chorobou, meškala ti iba 1 deň a prišla.. takže podľa mňa tehotná nebudeš

mimka314
autor
13. máj 2018

Ďakujem 🙂 no ja skúsim po ms spraviť predsa ten test dva mi vyšli už také slabe ešte pred ms...

ukulela
13. máj 2018

@mimka314 pred ms sa testujes zbytocne. vela pripadov sa tak konci, ze sa neuhniezdi/je slae/biochemicke a odide s ms. a teda tiez - je dilozita aj kvalita a sila spermii. preto odporucaju sex kazdy druhy den pri snazeni. netreba to prehanat.

pietrosv
13. máj 2018

Najlepšia antikoncepcia je sex každý deň. Spermie nestihnú dozrievať.

pietrosv
13. máj 2018

A aj pri tehotenstve môže prísť ešte menštruácia (nepravá).

mimka314
autor
14. máj 2018

@pietrosv došla mi 12.5 a skončila dnes

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre