Chcela by som sa opýtať... Mala som nechránený sex, s priateľom sme boli pripity a trošku sme zabudli na ochranu... Mala som v sebe tampón (viem, blbosť ale stalo sa, nedoplo nám až počas toho) Neurobil sa do mňa ale pre istotu som si 30 minút na to dala tabletku Ellaone... Aká je pravdepodobnosť že som tehotná? Mohli sa do mňa dostať nejaké kvapôčky lásky? V tomto som neskúsena... Sex som mala druhý krát v živote
@andreja123456789 sex s tampónom? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@andreja123456789 ako sa da sexovat s tamponom?? 🤦🤷
@andreja123456789 prosím vysvetli ako sa to dá s tamponom?
@helus888 mala som ho v sebe, alkohol urobil svoje a zabudlo sa naňho... Ja viem že som krava ale ani jeden sme si nevšimli
@andreja123456789 nevsimli?? 😂😂 To akoze necitil?? A ani ty, ze ti na nieco tlaci?
@andreja123456789 no dobre a ten tampon ostal na tom istom mieste?
@veronikaszabova ja som cítila ale proste alkohol... Ignorovala som to nejako a on neviem... Stalo sa proste...
@helus888 ostal
@andreja123456789 no to si mala teda šťastie ti poviem takéto veci nekoncia vždy dobre . Ale k tvojej otázke nemyslím si že by si mohla byť tehotná
@helus888 dúfam v to... Neskúsena som v tomto, preto sa radšej opýtam... Ďakujem za odpoveď
bud ho on má sakra krátkeho,alebo ju ona má poriadne dlhu
Ze pripití... ste museli byť riadne zotati🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@andreja123456789 ahoj ak si mala tampon a este aj tabletku po tak urcite nie. 😊