Ahojte chcela by som poradiť od minulého týždňa mi býva zle nie len ráno ale hocikedy počas dňa a hlavne keď sa najem ,mám závraty a vôbec nemám chuť na kávu robila som si test ktorý mi vyšiel negatívny a mala som aj menštruáciu skončila mi pred 4 dňami a vychádzalo by mi to na 7 týždeň tehotenstva . Prosím Vás ukázal by mi test že nie som tehotná v 7 týždni ? Ďakujem za odpovede
Ja som bola v 4tt a test som mala jasne pozitívny. Takže skôr si myslím, že tehotnosť to asi nebude.
Ahoj myslím si, že niesi tehotná. Mne sa teraz test ukázal pozitívny už 6 dní pred ms a o dva dni som robila znova a druhá čiarka je silnejšia no som zvedavá ako sa to bude ďalej vyvíjať
@mirka1311 Zle ti moze byt z cohokolvek ineho. Ked si mala MS a negativny test, tak urcite nie si tehotna. Mozno to mas zo stravy, alebo malo jes, alebo infekcia, cokolvek.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mirka1311 ja som si robila test v 5tt a uz som tam mala slabú čiarku , v 7tt uz som mala 2 silné čiarky. Takze uz by si tam mala ak by si bola tehotná minimálne slabú istotne