Môžem byť tehotná aj napriek tomu, že som mala menštruáciu?

mirka1311
1. mar 2020

Ahojte chcela by som poradiť od minulého týždňa mi býva zle nie len ráno ale hocikedy počas dňa a hlavne keď sa najem ,mám závraty a vôbec nemám chuť na kávu robila som si test ktorý mi vyšiel negatívny a mala som aj menštruáciu skončila mi pred 4 dňami a vychádzalo by mi to na 7 týždeň tehotenstva . Prosím Vás ukázal by mi test že nie som tehotná v 7 týždni ? Ďakujem za odpovede

domisha02
1. mar 2020

@mirka1311 ja som si robila test v 5tt a uz som tam mala slabú čiarku , v 7tt uz som mala 2 silné čiarky. Takze uz by si tam mala ak by si bola tehotná minimálne slabú istotne

mirka1311
autor
1. mar 2020

@domisha02 ďakujem za odpoved

veronika1234512345
1. mar 2020

Ja som bola v 4tt a test som mala jasne pozitívny. Takže skôr si myslím, že tehotnosť to asi nebude.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rusaveri
2. mar 2020

Ahoj myslím si, že niesi tehotná. Mne sa teraz test ukázal pozitívny už 6 dní pred ms a o dva dni som robila znova a druhá čiarka je silnejšia no som zvedavá ako sa to bude ďalej vyvíjať

mirka1311
autor
2. mar 2020

@rusaveri ďakujem za odpoved ,neviem si vysvetlit prečo mi je zle ešte si skúsim spraviť iný test

rusaveri
2. mar 2020

@mirka1311 skús ale ak moc túžiš po bábätku tak si aj hlava môže namýšľať

mirka1311
autor
2. mar 2020

@rusaveri práveže teraz Netúžim :D

rusaveri
2. mar 2020

@mirka1311 skús uvidíš 🙂

majoranka24
2. mar 2020

@mirka1311 Zle ti moze byt z cohokolvek ineho. Ked si mala MS a negativny test, tak urcite nie si tehotna. Mozno to mas zo stravy, alebo malo jes, alebo infekcia, cokolvek.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre