Môžem byť tehotná, aj keď sú testy negatívne?

jaruska18
3. sep 2013

Ahojte 🙂 chcela by som vediet ci mozem byt tehotna ajked testy vysli negativne...robila som si 2 testy Gravitest a vysli negativne..na tretom boli dve ciarky len jedna bola uplne slaba, ze ju skoro vidno nebolo..a potom som si spravila este test RapiClear Classic a ten mi ukazal ze je negativny..poslednu menstruaciu som mala 10.jula..ten prvy test som si robila cez den, dalsi rano..ten co vysiel pozivne tak tiez rano na druhy den a ten posledny vecer v ten iste den ...

mamjka
3. sep 2013

možeš byť tehu ale aj nemusís...🙂 odporúčam zájsť za tvojim dr. ..

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fideska
3. sep 2013

mozes byt. Ked som bola ja tehotna, mala som po sebe 2x negativny test. Dala som si odobrat krv na hladinu HCG, ktory mi nakoniec potvrdil moje tehotenstvo 😀 .

missy1989
3. sep 2013

Posledna menstruacia 10 jula ???? Tak to by si mala uz pozitivny test jeden može sklamat ale 3 nemyslím.
No myslím že ked si mala poslednu 10.jula tak si mala byť uz u lekara može to byť aj iný problem ;/

alienka000
3. sep 2013

Pokial si dobre spominam, pyatala si sa tuto istu otazku pred par dnami. X zien ti napisalo to iste, ze bez k lekarovi - co tu este robis a pytas sa na to iste??? Uz si davno mala byt u lekara 🙄

patik114
3. sep 2013

ahojte mi s priatelom chceme babo som 3 dni pred menzesom a dnes som dostala bolest do krizov a podbruska a musela som ist aj na velku nvm asik zas z toho nic nebude :( ma niekto stim skusenosti ?,

mariankamk
3. sep 2013

@jaruska18 ak su testy negativne, este tehotna nie si... je vhodne zajst ku gynekologovi... skontrolue ta, vezme sice pre istotu krv na HCG, ale to je bezny postup, pichne agolutin na vyvolanie menstruacie a budes cakat...
mohla ti iba vynechat ovulacia, preto este menstruaciu nemas...
moze sa stat, ze ovulacia pride az neskor a ak by ste mali nechraneny styk, moze sa stale tehotenstvo prihodit... preto si niekedy zeny najdu pozitivny tehu test az po 3-4 mesiacoch meskania MS...

tomiholjubavi
3. sep 2013

ja si myslim, ze zivis plane nadeje...vzdy ked som mala negativny test, tak z toho nic nebolo...a pritom som tie dve ciarky tak chcela vidiet. Bohuzial, tehotenstvo si nemozes vsugerovat...

ingrid56
4. sep 2013

Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 8 dni, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna?

foofee
4. sep 2013

@ingrid56 mne ukazal test pozitivny vysledok na 20 den po vynechani MS 🙂

bambulka.nz
5. sep 2013

Mne tiez meska tyzden a testy zatial negativne.je to na nervy 😒

moncici111
22. mar 2014

ahojte baby, neviem či som tehotná meška 5 dní :/ a bolia ma prsia a robila som si test alebo neg.

sonia1990
4. feb 2020

@ingrid56 ahoj mne mešká menštruácia 2 deň a dnes som dostala hnedý výtok akoby špinenie tehotenský test mi vyšiel negatívny no dúfam že mimino bude. Test sa ukáže pozitívny za pár dní

jesikapestova
25. okt 2020

Ahojte chcela bi som vediet ci Moze bit těhotná aj ket testi visli negativně a úrovni som si test dva krát a len mi vislo jednu ciarku a menstruacia nemám a malá som na šedé dostat 16 abo 24a nemám menstruaciu a pod brusko bolí a neviem či som těhotná abo nie

maca2790
2. jan 2023

Ahojte, minulý mesiac mi meškala ms 5 dní tak som si urobila test ..vyšiel mi pozitívny, neskôr som dostala bolesti a dva dni som mala ms čiže asi šlo o biochemické tehotenstvo ..keď mi skončila ms som si kúpila ďalšie testy tam som už mala len duchovanie , dnes mi prišla ms urobila som si test a je negatívny.. nechcem myslieť na to najhoršie s manželom sa snažíme o bábo..lenže nechápem bola som chorá a ostala mi nechuť v ústach čiže necítim chuť, čuch mám ...bola som silný fajčiar zrazu mi nechutí fajčiť cigarety Max jedna za deň aj to mám po nej chuť zlú ako keby som nemala tú pravú chuť cigarety...neviem či si domýšľam alebo môže byť ešte nejaká šanca..prosím vás o radu alebo ak máte nejaká skúsenosti... ďakujem za odpoveď.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre