Zdravim 18.6 som mala nechránený sex.
20.6 som si dala tabletku PO
No od včera ma strašne bolia bradavky. Myslite že mohla nezaucinkovať a mohli by ma už takto skoro bolieť bradavky?🤔
@anjelicek26 ta tbl sa ma uzit najneskôr do 72 h po styku takže neskor ju uzila (optimal do 12h) ale nie velmi neskoro kedze to 72h nepresiahlo
@e1i teraz pozerám že 19. Som si ju dala okolo obeda lebo to bola nedeľa a behala som splašena som hladala otvorenú lekáreň. Takze cca po 35 hodinách
@e1i ja viem, ale klesa to kazdou hodinou... teraz pise 35h, to je uz dost...ved uvidi uz teraz je to v inych rukach.
No ak medzicasom prebehla ovulacia, tak veru ani tabletka po nema vyznam. Kedy ocakavas menzes?
@babovka2321 ja si tiez myslim... ak uz bolo vajicko uvolnene ten den, tak si ho spermie dobehli a ziadna tabletka na tom nic nemeni... zabrani len ovulacii, ktora este len prichadza... je to nahoda jak... ale take deti tu na konovi behaju niekolke... prasknuty kondom, tabletka po a aj tak... niekedy to asi tak ma byt.
Pravdepodobnost mala ale ano mozes, moja kamoska si dala tabletku po po asi 24 hodinach a nezabrala- nic nie je 100%. Ale uz sa nestresuj,za par dni si spravis test a uvidis.
Ahoj, tak, je pravda, že si užila tabletku dosť neskoro, ale za mňa, keď som bola tehotná ani raz ma bradavky neboleli, ináč som zvykla mat citlivé pred ms.
Pravdepodobnosť je malá,ale je ....príznaky tehotenstva by si tak skoro ešte nemala....bradavky môže byť ovulácia,alebo pred menzesom?neviem len tak tipujem....btw. kamoške v noci praskol kondóm,hneď ráno ako zohnala zobrala tabletku po.....čakala dvojičky 🤷....počkaj na termin ms...a správ si test....tak skoro by ti ani test neukázal ani bradavky ta nebolia z tehotenstva
@kallanchoe MS som mala dostať pred včerom.. spolieham sa na to že mi tabletka len rozhádzala cyklus
Tak to je dosť možné,že rozhádzalo....aj ten stres,že sa bojíš, že čo keď nezabrala tabletka k tomu iste prispieva😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak dnes je len 27.6.... aj keby si priamo otehotnela toho 18.6. (co si mohla aj kludne neskor spermie vydrzia 2-3 dni s prehladom) - tak nejake "strasne" bolestive bradavky na 9-6 dpo asi fakt mat nebudes... to je hcg (ak sa vobec mini uhniezdilo) este velmi nizucke... Tabletku PO si uzila velmi neskoro, takze teraz je to o cakani, co bude...nie kazda zena otehotnie na prvy sup...