Ahojte ranni tehu test mi ukázal 2 čiarky. Dneska som mala dostať aj MS no dostala som ju.. Môžem byť tehotná a dostať hneď aj ms?
Ms moze byt pritomna aj pocas normalneho tehotenstva,no taktiez sa moze jednat aj o biochemicke tehotenstvo....uvidis,ci to bude silne ,ako pri tvojej obvyklej MS....ak to bude slabsie a trvat kratsi cas test by som po skonceni zopakovala
Pomoc prosím..mam 1 dieťa narodené v októbri a teraz čakám dvojicky Tp7. 7.2020 prvé chcem dat do školky len škôlka mi vraví ze mi ho nevezmu pre plný stav... Dá sa niečo pre to urobiť aby mi ho vzali aby som to mala odľahčené?
Ahojte prosim vas poraďte mi mala som 3 dni ms uplne vyzerala normalne akurat prvy den velmi nie druhy den normalne 3 den slabšie teraz 4 den nic je pravda sice ze ms mi vzdy trvala 9dni niekedy sa mi to zastavilo a potom zas začalo ale dva tyzdne pred ms aj cez tuto ms mam divne príznaky svagrina vravi ze to moze byt tehotenstvo ale nemyslim si tak ci mate niekto nieco podobne dva tyzdne ma napína na zvracanie alebo zvraciam pali ma strasne záha aj ked nic nezjem boli ma zaludok mam strašný smäd a najhorsie na tom je hlad najem sa a za par minut som strasne hladna som fajčiarka co som spozorovala za ten cas co mi je zle ze mi inak chutia vlastne nechutia cigarety
@adriana1411 sprav si test a uvidis
@adriana1411 urob test ,alebo smer gynekologia...test by ti mal uz ukázať..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.