Ahojte mali sme nechránený sex, 5 dni mi meškala menštruácia, bolelo ma v podbrušku, často som chodila na wc bola som nafuknuta už som si myslela ze som tehotná do toho ešte bohužiaľ zomrel otec 😭a v deň pohrebu to je včera som dostala menštruáciu. Môžem byť tehotná aj keď som si pred tým robila test a bol negatívny a teraz som dostala menštruáciu? Ďakujem
@klaudius810 podľa mňa nie 🙂 keď si mala negatívny test a ešte k tomu si dostala ms, tak nie 🙂
@bambulienka25 tiež mam kamošku, dostala menštruáciu mala ju tri dni a bola už pritom tehotná
@bambulienka25 nehadam sa a test neukáže vždy niekedy aj po týždni ukáže
Nie 😂
sprav si test este o tyzden, lebo ms mozes mat aj niekolko mesiacov pocas tt . .
@bambulienka25 vďaka
@bambulienka25 kto povedal ze mame sex každý deň?
@bambulienka25 slepa zavist? 😀
@bambulienka25 ked sa laska podari, je to uplne ine rano . .😉
Negativny test + menstruacia...kolko dalsich potvrdeni o netehotnosti potrebujes?
@bambulienka25 načo bola dobra ta "cenzúra" v podobe hviezdičky? 🤣
A možno si tehotná bola ale uz zrejme nie si
@bambulienka25 pozri si Poradnu - 10 dni mi meskal menzes. . . . ( vpravo hore hned prvy clanok, ci otazka. . .
@bambulienka25 v rubrike Podobne diskusie
@klaudius810 Ahoj, ja netuším, či si, alebo nie si tehotná, ale napríklad ja som mala ako tehotná menzes ešte 2x. Síce slabší, ale bol.
@bambulienka25 mno, alebo telo este nevylucuje dostatok toho hormonu a test to nezachyti. Ja som mala bezne menzes 6-8 dni. Zrazu bol 4 dnovy a slabsi a zo dna na den akoby utlo. A moja krasna ma zajtra 7 mesiacov 🤣
@klaudius810 ja som mala. Príznaky dostala som ms iba 3 dní..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.