Môžem byť tehotná, aj keď bol test negatívny?

pastvovav
24. mar 2014

Ahojte žienky 🙂 MS som mala dostať 8.3, ale dostala som ju už doobeda 6.3 a večer 7.3 mi už skončila. V sobotu som už mala biely výtok, jemne zafarbený skôr do ružova. V nedeľu sme s priateľom mali sex a vyšlo zo mňa trošku krvi. Pre istotu som si robila test, bol na nej slabučký duch, ale objavil sa až po 10minútach, preto som šla v stredu k doktorke, ktorá mi vzala krv ale testy na HCG boli negatívne, ale sliznica bola extrémne zvýšená. Stále mi je zle od žalúdka, ale jedla by som stále, maternica ma bolí každý deň, je to skôr tlak ako pichanie. Teraz ju očakávam 3.4. Som z toho na nervy už . :( Viete mi poradiť?

dimitra
25. mar 2014

Ahoj.Tazko povedat.Mne pri prvom neukazala ani krv,ani testy. Dostala som 2x vyvolavacku,ale ani po nej sa mi menstruacia nespustila, no a potom uz lekar zistil,ze som tehotna. Cca po mesiaci. pri druhom som to mala podobne a ako opisujes mala som aj ja slabu menstruaciu, cize nemala som to stastie,aby som vedela ze som tehotna hned po vynechani.Cize mozne je vsetko.Kazda sme ina.Treba len cakat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre