Čaute, asi je to úplne nereálne ale cítim sa cudno. Posledny sex som mala v októbri a odvtedy som mala každý mesiac normálne menštruáciu.. v decembri som dostala dva dni úplnej nevolnosti ale v rodine sme mali črevnú virózu takže neviem už je to týždeň ale mne býva občas zle.. test som si nerobila ale plánujem to.. v poslednej dobe veľa žien v mojom okolí hovorí že mali normálne menštruáciu a boli tehotné.. tak sa trochu obávam. myslíte že by to mohol byť aj môj prípad? Sex som nemala od toho októbra..
Ďakujem za odpoveď
@monna556 myslíme, že to nie je tvoj prípad 🙂
@denisa_deniska ja si to tiez asi nemyslím len sa trochu obávam ale príde mi to čudné že všetci sme boli doma chorí, takže viróza a mňa to takto tiež prepadlo. Nedržala som veľmi diétu a myslím že môjmu žalúdku len dávam zabrať .. uvidím teda .. ešte vám sem napíšem ako dopadol test 🙂 Ďakujem!
Podľa mňa tehotná nebudeš len zlé jedlo. Ale test sprav pre istotu.
nie si
Nie si tehotná.
A prečo si nespravis test hneď???
Pochybujem, ze to bude tehotenstvo
@januska12323 tak je to tak, spravila som si jeden ešte včera večer a druhý dnes ráno a obidva sú negatívne
Takže podľa vás už nemusím to riešiť ďalej s gynekológom však?
Bolo to až dlho po zaschnutý, a dneska ráno v podstate po 2 hodínach taký istý a od rana krv v podstatne.
@eri28 ultra včasný? Tie to robia, VŠETKY
@denisa_deniska áno 6 dni pred
@eri28 áno, no bohužiaľ, odvtedy ho nekupujem🙂 ale zas, neodčítava sa po limite
@monna556 tehotná NIE SI, máš ms a negatívne testy.
Asi by si sa mala trošku skludniť, takto si len škodíš
nemozes byt tehotna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
čiže v ktorom tyždni by si cca bola ?
no ja som "zrazu" bola už v 11 tyždni , prvy menzes bol uplne normálny
je to možné, urob si test alebo smer mudr