Ahojte, chcem sa opýtať či je možné otehotnieť, keď sme to mali s partnerom v posledný deň menštruácie a ako sa hovorí dal to do mňa všetko ale ovuláciu mám až na 9 deň od styku. Ďakujem za odpovede 😊
Nie, ale náhoda je blbec
stať sa môže, akože povedala by som, že je to málo pravdepodobné, ale nikdy nevieš, ako už aj vyššie zaznelo, náhoda môže zaúradovať
Nikdy nehovor nikdy 🙂 Keď s niekým spíš tak je zakaždým šanca aj keď malá ale vy ste nemali ani ochranu takže by ste sa nemohli čudovať
ak vieš na stopercent že mávaš tak ovuláciu ako si myslíš že ju mávaš a vtedy ta picháva vo vaječníkoch a máš také tie nemylné priznaky tak určite nemôžeš byť. žena otehotnie mimo svojej "klasickej" ovulúcie iba ak sa stane to že spermie tú dobu prežijú... 9 dní je už taká skôr nemysliteľná doba avšak niekedy sa zadarí že ovulácia sa vyskytne v inú dobu ako je žena zvyknutá no a vtedy sa na toto spolahnúť nedá. ale bez ovulácie nejde otehotnieť. sleduj sa o 9 dní či máš príznaky ovulovania ženy otehotnejú tesne po menštruácií iba keby u nich ovulácia nastala skôr "ako na potvoru"
Ked mas ovulaciu az neskor, tak je dost mozne, ze tehotna neostanes ale nikdy nevies. Nahody predsa existuju 🙂 🙂
Malá pravdepodobnosť ale stať sa môže hoc čo!
Ja som takto otehotnela 😁😉😎
Ja som tiež raz takto otehotnela mali sme nechraneny sex len v posledny den MS ovu mala prist za 6/7dni tak na 13-14dc ale urcite bola skor kedze pochybujem že spermie prežijú 6-7dni🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.