Môžem byť tehotná?

scross3x3
29. sep 2018

Ahojte viem mozno ze to tu bolo sto krat napisane aj zodopovedane ale skuste mi prosim Vas napisat vas nazor aj tak Dakujem.
Takze pouzivam menstruacny kalendar kde si zapisujem kedy mam svoje dni a kedy mam plodne a podobne .
Poslednu menstruaciu som mala 31.8 do 3.9 +-jeden den
Podla kalendara som mala plodne dni od 14 do 20.9
18.9 som mala nechraneny styk s partnerom
Dnes mam 4 dni pred prichodom dalsej menstruacie a mala som rano biely vytok na nohavickach
Par dni uz mam boleti podbruska ako ked ma prist mrcha co vlastne aj ma
Pobolieva ma zaludok
Viem ze mam cakat kym pride menstruacia ale poznate to ked neviete na com ste a ste nedockave🤗
Ak som v tom tak by to bolo prve dieta preto neviem co je a neni normalne viem ze "priznaky" su velmi podobne prichodu mrche ..takze som tak 50/50 😏

lubik87
29. sep 2018

@scross3x3 skús test mne už v tomto čase ukázal slabunku čiarku 🙂držím palce 🙂

merickat
29. sep 2018

Akurat ze ta appka nevie, kedy mas realne plodne dni, len rata pravdepodobnost. Priznaky byt mozu a nemusia, pockaj si kym ti bude meskat ms a sprav si test. Nikto ti nic ine neporadi 🙂 drzim palce! A vydz, viem ake to je, clovek je nedockavy ale su veci, ktore proste potrebuju cas ;)

scross3x3
autor
29. sep 2018

Dakujem baby skusim teda teraz test a potom ak by meskala co dufam ze ani nepride a budu tam dve ciarky 🤗🤗🤗 strasne som nedockava ale to poznate 😉

merickat
29. sep 2018

@scross3x3 pockaj aspon do zajtra a urob si z ranneho 🙂

scross3x3
autor
29. sep 2018

@merickat ano viem viem ze to neni 100% ale odhadom asi kedy priblizne by mohli byt beriem to tak 😉 hadam sa zadarilo a dakujem

nikita.n
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre