Môžem byť tehotná?

dianka16
8. feb 2012

🙂 caute baby chcem sa spytat mala som nepravidelnu mrchu a sama bez liekov sa mi upravila uz asi 3 mes,je pravidelna mozem byt tehotna?

kvetinka211
8. feb 2012

@dianka16 podla mna nie, ale to ze sa ti spravidelnela menstruacia moze znamenat ze coskoro tehotna budes 😉

cmulinko
8. feb 2012

hlavna a zasadna vec pri tuzbe otehotniet je to,ze mas menstruaciu...ci je pravidelna alebo nepravidelna....to je uz len taky kozmeticky detail s ktorym sa da v pohode dosiahnut vytuzene tehotenstvo 😉 len tak na povzbudenie...viac ako polovica zien na svete ma nepravidelnu menstruaciu a predsa sa svet v pohode zaludnuje 😉

strihalka
8. feb 2012

ja nevim, ale me z otazky vypliva, ze menstruace ti chodi pravidelne?Pokud jsem to pochopila, tak asi tehotna nejsi, pokud mrcha chodi tak jak ma...v pripade, ze ti enprijde bych o tehu zacala uvazovat....
nikde nepises, ci ti meska, nic podobne, pokud jsi mela sex v poldnych dnech, a nebyla si chranena, tak muzes byt tehotna.....

veonka
9. feb 2012

Ahoj, spravidelnenie menštruačného cyklu neznamená, že si tehotná. Ak chcete bábätko snažte sa v plodných dňoch, ak máš pravidelný cyklus potom je pre teba jednoduchšie odsledovať si kedy ich máš. Ak ste sa snažili, počkaj na menzes a ak nepríde, testuj. Prajem veľa šťastia 🙂 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre