Môžem byť tehotná?

kvetinka3456
16. júl 2015

Ahojte baby ! 🙂
Prepacte, za mozno hlupu otazku. Avsak som uz zo vsetkeho popletena. Mam jeden problem.. Minuly mesiac 21.6 ma priatel vyprstoval. Povedal, ze si rukami presiel penis kde mal kvapky lasky, potom si to utrel do dvoch servitiek a asi po 20 minutach ma zacal prstovat. Potom som 1.7 dostala MS, bola normalna, vyplavovali sa mi aj vystelky maternice. Pred par dnami (13.7) mi zacali PMS, teda bolest prs.. MS mam dostat 28.7..to znamena ze PMS mi dosla 15 dni pred..ale vzdy mi dojde 11-10 dni pred..co to znamena? :( moje otazky zneju..
1) mozem byt tehotna? Je to nepravdepodobne podla mna, ale tak strasia ma tie PMS..
2) musia PMS prist vzdy narovnako? Alebo mozu skor, neskor?
Prosim vas.. Potrebujem pomoct, nie vysmiat..

worker_falcon
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malinka888
16. júl 2015

nie nebudeš tehotná a pms príznaky nemusis mať vždy v rovnaky den cyklu

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka3456
autor
16. júl 2015

@malinka888 @naoi dakujem baby, ze ste ma nevysmiali 🙂

mimina00
16. júl 2015

@kvetinka3456 tak ta vysmejem ja 😀 😀 🙄 😀 😝

malinka888
16. júl 2015

@kvetinka3456 ja som tu už videla aj horšie otázky, takže pohoda 😀

kvetinka3456
autor
16. júl 2015

@mimina00 pozri, ked mas taku strasnu potrebu, sprav to :D 🙂 pytala som sa na normalne nazory, ked sa ti to nepaci, kludne sa odklikni prec z tejto diskusie, nikto ta nenuti tu byt 🙂

zuzu188
16. júl 2015

vcera tu bola podobna tema,len v tej bol miesto priatela manzel,co prisiel po 3 mesiacoch z prace 😀 😀 😀

rajona
16. júl 2015

@kvetinka3456 nehnevaj sa na nikoho kto ta tu vysmeje...nebudes ani prva ani posledna 🙂 proste niektorym ludom o 10-15 rokov starsim takeho problemy pridu smiesne...potrebovala si poradit a radu si vyhladala a to je lepsie ako sa nepodelit s nikym a ostat v pochybostiach 🙂 pekny den

kvetinka3456
autor
16. júl 2015

@zuzu188 je to mozne, ja som sa vsak odvazila napisat sem az dnes :D

kvetinka3456
autor
16. júl 2015

@rajona naozaj dakujem :( nemam nikoho, s kym by som sa porozpravala..tak mi uz aj taketo veci behaju po rozume :(

viki186
22. júl 2015

Ahojte potrebujem poradit s manzelom sa snazime o babo a tento mesiac mi meska menstruacia 3 dni ale tehu test je negativny. Mozem byt tehotna? Mne nikdy ms nemeska vzdy skor pride skor..poradte co to moze byt dakujem

roxylady15
30. dec 2015

Ahojte, mozem byt tehotna, ked poslednu menstruaciu som mala 29.11.-1.12. a cyklus mam cca 32 dnovy. Nechraneny styk sme mali 18.12.? Velmi ma bolia prsia, mam biely vytok, ale iba pri cikani ked sa utrem a menstruaciu som este nedostala, ani ma nebolia krize a ani podbrusko. Vdaka 🙂

frantiska55
10. sep 2016

Dobry deň chcem sa spýtať včera som mala s partnerom sex naplno a beriem necele dva mesiace antikoncepciu bez vynechávanie,mozem byť tehotná?

evittam
10. sep 2016

@frantiska55 Áno, ale s pravdepodobnosťou 0,02%. Prečo si začala brať HAK? Asi preto, lebo nechceš zostať tehotná - či? Tak sa zbytočne nestresuj. Určitá možnosť zostať tehotná aj pri užívaní HAK je - ale ako uvádzajú výrobcovia vo väčšine príbalových letákov HAK je účinná na 99,8% a ak ju užívaš pravidelne tak je všetko v poriadku. 😉

salfusco
10. sep 2016

@evittam podla mna si robí srandu..tak ako prispevky pred nou :D

frantiska55
10. sep 2016

@evittam no ja si tiež myslím ale ide hlavne o to či to nie je krátka doba užívania aby som išla na plno?

evittam
10. sep 2016

@frantiska55 Prečítaj si príbalový leták ,pýtaj sa svojho lekára.....Booože, nie najskôr musíš brať HAK minimálne rok aby si si mohla "vrznúť na plno" - si fakt robíš srandu?! Max. do týždňa si normálne chránená. 😅 😅 😅

chloe132
11. sep 2016

Zdravim 🙂 mam otazocku a vzhladom k tomu ze som studentka tak mozno jemne prehanam ale nemozem si pomoct 🙂
Niekolko mesiacov beriem vkuse hak. Pocas tohto cyklu som niekolko dni mala hnacku a den po skonceni (uvedomujem si svoju chybu) som s priatelom spala, pricom vo mne mohli ostat max kvapocky lasky. Nasledne mi prislo tmave spinenie ktore trvalo 11 dni no doktorka povedala ze to bolo z nevstrebanych tabletiek. Ms som dostala no mala tri dni (pred ms robene dva teh testy - neg). Myslite ze sa mam niecoho bat - teh?

sibalka21
11. sep 2016

@chloe132 nie nemas sa coho bat

zuznicka7101
15. sep 2016

Chcem sa vas opýtať menstruacia mi ma prist zajtra a bazalku teplotu si meriam uz tretí den rano a vzdy je rovnala 37 stupňov skúsila som si ak večer odmerať a namerala som 37,8 robila som si aj test ale vysiel negatívny ale menštruácii mi ma prist az zajtra par dni mi niekedy mešká neviete mi poradiť ci možem byt v tom ?

sibalka21
15. sep 2016

@zuznicka7101 Vecer si zbytocne meras, meria sa vylucne rano hned ako sa zobudis.... Vobec nemusis byt tehotna ja mam normalnu teplotu okolo 37,4... Mas nejake priznaky? Ved pockaj ci pride MS alebo nie ale pokial si nemala ani dusika na teste tak asi nic z toho

zuznicka7101
15. sep 2016

Tak ale testy zvyčajne ukazujú ked mešká menstruacia tyzden ak nie viac podla toho aj ako ma žena plodne dni zbytočne som si robila test si myslím alw tak este nic nie je stratené

zuznicka7101
15. sep 2016

Trosku mam take napäté prsia

sibalka21
15. sep 2016

@zuznicka7101 v dnesnej dobe su testy uz tak robene ze ti ukazu aj tyzden pred mrchou, a vacsina zien ma ducha v den meskajucej MS, tak preco si si ho teda robila ked vies ze je skoro? Ja som mala ducha na teste 6dni pred MS.. Ved uvidis ci ti pride MS alebo nie, vsetko mozu byt priznaky tehotenstva aj mrchy.. Ked bude meskat otestuj sa znovu

zuznicka7101
15. sep 2016

No len ja mávam rôzny cyklus raz mam viac ako 35 dňovi a minule som mala pekný 28 dňový cyklus tak neviem ale asi to nebude nic 😪

sibalka21
15. sep 2016

@zuznicka7101 no tak to je este tazsie povedat ci sa zadarilo alebo nie... Teda musis aspon tyzden pockat a sprav test pokial budes mat nejake priznaky

zuznicka7101
15. sep 2016

Dobre dakujem za radu 😊

3marhulka3
15. sep 2016

@zuznicka7101 ja tiez cakam🙂 zajtra ma dojst mrska ale skzsali sme tento media babatko...a mam pravidelny 28dnovy...dnes rano som robila test a ani naznak...tak uvudime...ale prsia ma bolia aj pri chodzi pohybe dityku....ale to som mavala bezne pred menzesom...a nalady ani nehovorim :D dnes som muzovi povedala adi 10x ze ho nenavidim kvolihluposti...

zuznicka7101
16. sep 2016

Robila som si test. A je tam náznak ducha este je slabá čiarka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre