Ahojte,môžem byť tehotná skoro 6 týždňov po kyrete?Menštruáciu som zatial nedostala.
@kaja200 prva je ovulacia, potom menzes. Tym padom - ano, ak idete na plno, mozes otehotniet.
@thoughtfulweirdo 🤦♀️
@kaja200 po kyretazi sa moze menstruacia posunut o 2-3 tyzdne.
Ahoj, ja som teraz tiez po setrnej kyretazi a dostala som to teraz na 29DC..doktorka mi vravela, ze sa mame snazit az po prvom menzese.. Tebe nieco take nehovorili alebo ze mozete sa snazit hned? Aj tak sa styk nemoze 2 tyzdne po kyrete z dovodu moznej infekcie, tedy ja som mala asi aj ovulku
@petkasaurus no už prešlo 38 dní a ja som stále menštruáciu nedostala,doktor mi povedal že po prvej menštruácii mám prísť na kontrolu.
@thoughtfulweirdo ako nehnevaj sa, ale toto je čo za reakciu???? To kde sme? To aj doma sa takto vyjadruješ???? 😖
@zuzkalujza Nemala som na to ani slov.
@kaja200 ak nedostanes do 2 dni (mne vtedy gyn povedala, ze jej mam volat ak do 40 dni nedostanem), tak si sprav test a ked bude negativny zavolaj svojmu lekarovi, ze co mas dalej robit. On uz ti povie 🙂
@hederamonstera Ďakujem pekne.
@zuzkalujza
Hrozné,hlavne že idú sviatky.😞
Môžeš byť tehotná.Ja som na kyretazi bola a doktorka ma upozornila,že mi môže menzes meškať aj 4-6 týždňov.Dostala som 8 dní po zákroku,normálne v termíne.
@thoughtfulweirdo Nikto vás nenúti to komentovať.kto chce vyjadrí svoj názor kto nie nemusí,nepýtala som sa konkrétne vás ale všeobecne.Je zakázané sa také niečo opýtať?Pekný deň.🙂
@thoughtfulweirdo ale to sa dá aj inak povedať. A si na fóre pre tehotné a mamičky, tak čo čakáš? Že o čom sa tu bude diskutovať??? Mne sa tiež niekedy rozum zastavuje nad niektorými fórami, ale ak nemám čo povedať, pousmejem sa a idem ďalej. Táto tvoja reakcia nebola vhodná po žiadnej stránke.
@zuzkalujza Ja som len chcela vedieť skúsenosť ostatných žien ale komentovať takto by som ja nedokázala keby sa niekto slušne pýta.
@kaja200 ja nevidím na tomto Vašom príspevku nič zlé, presne na toto táto stránka slúži. Reakcia dotyčnej bola neadekvátna a nevhodná...... zrejme si potrebuje niečo kompenzovať, alebo ja neviem. Nechápem ako sa môže jedna žena, matka takto vyjadrovať. Ako ja si tiež občas riadne ponadávam aj zahreším, ale nikdy nie takto verejne.
@zuzkalujza Presne.Veľmi smutné že na takejto stránke niekto takto píše,keď nechcem nekomentujem.
@thoughtfulweirdo ja sa ti necudujem,zakladaju tu temy s otazkami na,ktore im da odpoved lekar niekedy sa vazne rozum zastavuje cloveku.Pokial si dobre pamatam 6tyzdnov po kyrete by ani sex mat nemala.
Ked sa ničím nechranite tak.....
@kaja200 ja som po kyrete dostala menzes az o 7t. Ak sa bojis, sprav si test. Budes vediet na com si.
@zuzkalujza Nevadia mi fotky testov a hľadanie neviditelnych čiarok, nevadia mi ani príspevky so skutočne detailným opisom všetkých telesných javov, ktoré tá pýtajúca sa považuje za tehotenstvo, nevadí mi ani opis hlienu, krčku a podobne, lebo tam sa má človek od čoho odpichnut, aby poradil. Takže na mamičkovskom fóre očakávam otázky, kde človek naozaj môže poradiť, nie také, kde si mám akurát tak hodiť mincou 😉
@kaja200 Určite nie je zakázané sa pýtať, ale rovnako nie je zakázané ani odpovedať ;) aby som teda svoju odpoveď rozvinula, nabudúce si radšej hod do lupy "tehotenstvo po kyrete" a docitas sa oveľa viac užitočných skúseností a zážitkov iných žien.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.