Ahoooj 🙂 ...Mali sme s mužom nechránený pohlavný styk pred 4 dňami. Bola som 10DC..je šanca na otehotnenie? 🙂 máme malinkú dcérku a tak velmi tuzime po dalsom babatku, ze sme to raz skusili 😅 dcérka ma 6 mesiacov a ona sa vydarila na prvý pokus 🙂 ...je podla mna mala sanca ze som ostala tehotna ale ked ano nie je to riskantne takto skoro po porode? alebo polozim skor takto otazku kedy by bolo najidealnejsie pustit sa do ,,vyroby" dalsieho miminka? 😀 a este mam jednu otazku, su nejake velmi kvalitne tehotenske testy ktore ukazu tehotenstvo skor ako v obdobi ocakavanej menstruacie? dakujem za odpovede 🙂
Pozri moj fotoblog a rataj. 😀 5 mesiacov po 1. porode som mala este mimomaternicove tehotenstvo co tam ani nemam. Este dodam, ze dojcim dodnes. Toto nase tretie bolo dost nepravdepodobne, nakolko som mala uplne nevyspytatelny cyklus + strasnu vecernu (aj dennu) unavu z tych dvoch malych ze sa mi moc nechcelo 😅 a predsa. No dat sa to da... ci sa ti aj podari, to ukaze zivot. Moj gynekolog dodnes nehovoril nic ze by to bolo nejako nebezpecne a ani ja nemam pocit ze by mi to nejako skodilo (skor ma to vitalizuje - nemam inu moznost :D). Ale mozem povedat, mat male dieta s bruchom bolo dost narocne, neustale ho dvihat, nosit, aj po schodoch, ukladat porozhadzovane veci po nom neustale dookola a predklanat sa, nemoznost oddychu pri nevolnostiach v prvom trimestri, proste zivot musel fungovat dalej ako keby sa nic nedialo, to bolo este horsie nez potom mat tych dvoch malych. Ale da sa to zvladnut a da sa az zvykat, uz teraz to zvladam ovela lepsie. 😉
Tehotenstvo skorej nez 11-12 dni po ovulacii neukazuje ziaden test, pretoze vajicko vtedy este nie je uhniezdene a neprodukuje sa hcg.
ja som tiez otehotnela 6 mesiacov po prvom porode/planovane/ a som rada ze sa nam to podarilo, deti su super, ziadne ziarlivostne sceny ani bitky ani nic take ako u deti s cca 3 rocnym rozdielom 🙂
mam presne o rok mladsiu sestru ;) a tiez sa podarila na prvy krat takze 6 mesiacou urcite ide ;) drzim palec
Tiez som zostala tehotna 6 mesiacov po porode prvej dcery. S odstupom casu som rada, ze je medzi nimi taky maly vekovy rozdiel, velmi sa lubia a tiez sa spolu zahraju (mam dve dievcata). Teraz sme sa po 7 rokoch rozhodli este pre jedno babo a vysiel chlapec. Tak uvidime ake to bude teraz 😉
ahoj, zalezi aky si mala porod ci prirodzeny ci cisarsky ci dojcis a neodjcis ahlavne ci mavas mrchu. tak po sekcii sa odporuca miniimalne 1,5roka neotehotniet a pri prirodzenom tych 9 az 12m nechat telo zotavit uplne ale da saaj skor, poznam zeny co otehotneli hned po sestonedeli. zalezi aky mas ty zdarvotny stav
otehotnieť môžeš aj v šestonedelí 🙂 ak ti to velmi ponáhla..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.