Ahojte , ja len zo zvedavosti , k dr som už objednaná v piatok . Môžem byť tehotná , ak s priateľom mávame nechránený sex , a menstruacia by mi mala prísť až o 20dni, no uz druhý deň mám mierne špinenie na nohavičkách , a občas ma pobolieva ľavý bok , nie boj ale akoby vaječník.
Môže sa jednať o tehotenstvo ? Mala niektorá niečo podobne ? Ďakujem za odpovede
@really8 to mi je jasne že pri nechránenom sexe to môže byť aj to , ja som bola zvedavá na skúsenosti žien , a či ta mierna bolesť alebo skôr pichanie je uhnizdovanie a či to nejaká žienka mala podobne 🙂
Tak aj mna pobolievalo v ľavom boku/ vaječník, myslela som či to nebude z prechladenia alebo miečo no bola som tehotná🙂 a ak si mala nechráneny sex, tak nejake % že to može byť tehotenstvo tam je. Skús si urobiť test, no podľa toho kedy naposledy si mala nechraneny sex. Vravia že by sa mal robiť až po meškaní menzesu no ja som si robila 14 dni po styku a ukazal sa pozitivny
Pravdepodobne, len budes mat ovulku.
@x_mery_x aj napriek tomu že som ovulácii nikdy nemala takú že som mala nejaké príznaky ? 😊 počas ovulácie som bola vždy iba nervózna 😅a boleli ma prsia no bolesť vaječníkov a spinenie som nemala
Na prvu otazku ano, mozes byt tehotna, kedykolvek mas sex, tak mozes otehotniet, bez ohladu na antikoncepciu, ta moznost tam vzdy existuje, obzvlast, ak mate nechraneny sex, to je len otazka casu. Dalsia vec je, mas mat menstruaciu o 20 dni, to znamena, ze tu poslednu si mala pred týždnom a spinenie moze byt este dozvuk predchadzajuceho cyklu, vela zien obcas spini aj na 10 den, pokial si neurobis test v obdobi, kedy mas mas mat, pripadne bude meskat, nic mudre sa tu nedozvies, kazda sme ina
@patka24 Ďakujem za odpoved 😊
Je ovela jednoduchsie si urobit doma test nez chodit po doktoroch. Doktor i tak nic neuvidi. A zvysene hcg Ti rovnako ukaze pozitivny test, ako aj odber krvi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozes byt tehotna ak mavas nechraneny sex. Bodka. Koniec.