Môžem byť tehotná?

norina89
15. dec 2024

Ahojte. 26.11 som mala nechránený (doslova) SX. 27 som užila Excapelle,podľa kalendára som mala plodné dní lebo posledná menštruácia bola 13.novembra.
11.decembra mi brali krv ten bol negat a pichol mi Agolutin. Dneska je 15dec som si spravila test zatiaľ negat. Podľa vás ukaze sa už teraz normalne ten test? Ešte nemám menštruáciu a necítim príznaky 🙁 Ďakujem za odpovede

ludka98
15. dec 2024

Keď si vzala tabletku po, je normálne že nemáš menzes. Ten môže dôjsť aj po 2 mesiacoch. 🙂

zuzanockamt
15. dec 2024

@norina89 Test by ti už vyšiel pozitívny, to by si bola už v 5.týždni. Meškanie môže byť aj kvôli tabletke. Ale určite by som ešte urobila test zajtra, pozajtra.

vanilkovazmrzka
15. dec 2024

@ludka98 to je nezmysel. Citala si si niekedy pribalovy letak alebo uzila si niekedy tu tabletku?

norina89
autor
15. dec 2024

@vanilkovazmrzka Ahoj Zuzana. Nie ešte som neužila nikdy len teraz.Prib.letak som precitala ale tam som len toľko dozvedela ze to neznamená ze tehotenstvo preruší ak tak😑

norina89
autor
15. dec 2024

@norina89 juj prepáč myslela som ze mne píšeš 🤗

norina89
autor
15. dec 2024

@vanilkovazmrzka ďakujem pekne. Tak skúsim ešte budúci týždeň a uvidime

vanilkovazmrzka
15. dec 2024

@norina89 🙂 2 mesiace je hlupost, par dni hore dole sa moze stat, ale standardne by to dlzku cyklu nemalo ovplyvnit. Neviem co je agolutin, ale tiez si myslim, ze keby si bola tehotna, test mas dnes uz jasne pozitivny. Takze hlavne klud, pre pokoj v dusi si sprav tych testov viac

januska12323
15. dec 2024

Nemusíš zakladať novú tému zase 🙈

norina89
autor
15. dec 2024

@vanilkovazmrzka dakujem☺️☺️☺️☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre