Ahojte, pisem tu nakolko ma moja gyn az do vianoc dovolenku a predpisuju len lieky takze neviem ist na vysetrenie.
Beriem antikoncepciu Daylla, hlavne kvoli upraveniu menstruacie aby som mala pravidelnu. Teraz to uz budu 3 roky. Niekedy sa mi stalo ze som zabudla zobrat jednu tabletku v strede blistra ale menstruacia sa vzdy dostavila normalne.
Tento mesiac som vsak zabudla zobrat jednu tabletku asi v druhom alebo tretom tyzdni, mala som aj nechraneny styk. Nechala som ju tam a ked som mala mat uz prvy den pauzu (na tu 7 dnovu pauzu na menstruaciu) tak som zobrala tu jednu tabletku, lebo mi uplne vypadlo ze to je ta co som zabudla zobrat. Takze som vlastne aj prvy den pauzy vzala tabletku. To bol stvrtok. Vzdy teda stvrtok uz neberiem, v nedelu sa mi dostavi menstruacia.
Dnes je pondelok a ja ju stale nemam. Bolia ma prsia rovnako ako stale pred menstruaciou, vlastne uz aj prestali. V sobotu som mala trosku bolest v podbrusku rovnako ako ked mam menstruaciu, ale potom to prestalo. Nemam ani spinenie ani nic.
Mozem byt tehu alebo som si to len jednoducho oddialila o jeden den? Zatial este nechcem stresovat a kupovat test, zaujimalo by ma ci sa niekomu stalo nieco podobne.
@danajahotkova dakujem. Myslela som ze ked do stvrtka nepride vobec, zacnem brat dalsi blister normalne a potom spravim test. Uvidime, len sa budem stresovat😄
@dagmar2000 Skor nie ako ano. Za ten jeden, co si zabudla by ti nenarastla sliznica v maternici natolko aby sa tam uhniezdilo vajicko.
@dagmar2000 To by som zvolila asi opačný postup, najskôr by som spravila test a potom začala brať. Tak či onak, ešte máš tri dni čas 😀
@beata_k dakujem, mohlo by byt ze ak som este jeden mesiac z tych troch blistrov tiez zabudla jednu zobrat, tak skor nie som ako ano? Viem ze som otvorila nove balenie a tusim ze som v prvom blistri zabudla jednu a teraz v poslednom tiez. Ale minule som dostala.
@dagmar2000 To uz je taky kalkul s vesteckou golou...neviem ti odpovedat. Daj si predpisat naplaste 🙂
@beata_k hehe pravda. Ake naplaste prosim?
@dagmar2000 Evra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Priklonila by som sa k tej možnosti, že ti bude len meškať. Ale zase spoliehať sa na sto percent nedá. Daj tomu pár dní ešte.