Môžem byť tehotná?

dominicka1111
Včera o 05:15

Ahojte, potrebujem poradiť , resp., či tu niekto nemá podobnú skúsenosť.
V poslednej dobe som mala v práci stres..meškala mi menštruácia 16.dní, a ona nakoniec prišla , ale bola veľmi slabá , čo ma prekvapilo, pretože ja mám dlhé roky silnú menštruáciu.
Uistovala som samu seba , že asi to zrejme bude tým stresom v práci. No stalo sa to, že dnes je to 5. deň , čo mám po menštruáciu úplne mokro v nohavičkách, akokeby som sa "pocikala"..
včera mi to už nedalo , tak som si urobila testy tehotenské ,
lenže jedna je silná čiarka a druhá ako sa to tu nazýva " duch".
V pondelok idem ku gynekologičke , a chcela som len vedieť , či mám očakávať ,že môžem byť tehotná alebo to pustiť z hlavy a nechať tak.
Ďakujem

rybkoava
Včera o 05:26

@dominicka1111 môj "duch" má 5 mesiacov. Inak odporúčam, urobiť si ešte jeden test z ranného moču, inej značky. Okrem Pepina, tie duchuju.

dominicka1111
autor
Včera o 05:35

@rybkoava ďakujem pekne , tak skúsim to zajtra ráno

ysseba
Včera o 05:47

@dominicka1111 no po tak dlhej dobe by si mala druhu ciarku tak silnu, ze by ti sla oci vypichnut. Takze podla mna to zdrave, prosperujuce tehotenstvo nebude. Mozno to bude zamlknuty potrat alebo ze sa spravil len gestacny vak a plod tam nebude. Alebo aj mimomaternicove, ale to by si aj bolesti s najvacsiu pravdepodobnostou mala. No alebo je tu este jedna vec, vlastne dve. Vraj aj cysta alebo nador moze sposobit slabucky pozitivny test, ale to z vlastnej skusenosti neviem potvrdit/vyvratit. No alebo si otehotnela niekedy neskor. Niekedy medzi meskanim menstruacie. Aj to moze byt- ze stres ti posunul ovulaciu a ty si otehotnela neskor, v case kedy si myslela, ze uz pride menstruacia.

dominicka1111
autor
Včera o 05:53

@ysseba ja bolestí nemám žiadne, nič ma nebolí

tinka_1807
Včera o 05:57

@dominicka1111 Ak si robila testy veľmi tesne po sebe, tak áno, môže byť, že prvý ti ukáže silno - to preto, že moč bol dlhšie v tele (napríklad nočný) a hormón HCG sa tam nazbiera, potom ak si veľa pila vody, že hneď urobíš ďalší, tak ten vyjde slabý, lebo moč bol krátko v tele.... Mala som to presne rovnako pri takomto testovaní po sebe.
Takže je dosť mozne, že si tehotná. Ale na tvojom mieste by som skúsila kúpiť digitálny test a zajtra ráno urobiť.
Ak ten digitálny bude pozitívny pri rannom testovaní, tak si na 99% tehotná

dominicka1111
autor
Včera o 06:12

@tinka_1807 ja som si test robila večer po práci , tak ja skúsim zajtra ráno digitálny aj obyčajný , a uvidím 🙂

glade22
Včera o 06:22

@tinka_1807ja som to pochopila tak, ze na jednom teste je jedna ciarka silna a druha duch..nie na jednom teste silna a na druhom teste duch...

kitycat
Včera o 06:43

@dominicka1111 mas vodnaty vytok, skratka si daj intinku. Tiez som taky mavala, hrozne clovek si ani nevie sadnut

cimage
Včera o 06:56

Ja som to mala tak isto 2x. Vzdy som to zvalila na stres, ze ms je taka slaba a kratka. Su z toho 2dievcatka. Prvykrat som to neriesila, az sa mi snivalo, ze si robim test. Rano som vyhrabala jeden doma uz po zaruke a take kolajnice na mna vyskocili, ze som to predychavala. Pri druhej som uz tusila co je vo veci.

dominicka1111
autor
Včera o 06:59

@glade22 nie , praveže aj na jednom aj na druhom je duch

jankak055
Včera o 07:10

Test sa robi vzdy rano kedy je koncentracia beta HCG najvyssia...

januska12323
Včera o 07:53

Sprav si ráno ale po takej dobe by ti mali oči vypichnúť.

sisska96
Včera o 09:54

Urob si digitálny, ten je presnejší

paulina291
Včera o 10:05

Skús určite zajtra ďalší test a ako radia baby- nie Pepino, aj Clear Blue včasný pzvykne ukázať zle. Dr Max obyčajný paličkový mna nikdy nesklamal.
Nemáš náhodou foto tých testov, kde je “duch”?

dominicka1111
autor
Včera o 10:53

@paulina291 test vyzerá takto

paulina291
Včera o 10:54

@dominicka1111 tak to si ja osobne myslím, že je veľmi malá šanca, že by si tehotná nebola. To ti už aj digitálny pekne ukáže správny výsledok.

paulina291
Včera o 10:57

@dominicka1111 a ako dlho si krvácala, hnedá alebo červená krv? Lebo mne tuším krvácanie pri uhniezďovaní trvalo 2 dni. Bola to hnedá krv.

dominicka1111
autor
Včera o 11:03

@paulina291 svetloružová krv ,ale to ja ani neviem, že som niečo mala , kedže ja mám aj dlhú aj silnú menštruáciu ..a toto mi natom nesedelo ..a trvalo to 3 dní, a ten 4. To bolo len z rána po zobudení a potom už nič ..

paulina291
Včera o 11:10

@dominicka1111 zaujimavé, no uvidíš čo zajtra tie testy ukážu a v pondelok doktorka povie. Ja by som ale takýto test považovala za krásne pozitívny a nie za “ducha”. Len tá MS je taká divná. Kľudne to mohlo byť krvácanie počas tehotenstva, ja som v prvom trimestri krvácala veľa krát.

dominicka1111
autor
Včera o 11:12

@paulina291 ja som aj anemicka , mohlo to spôsobiť možno aj ,že nízka hladina železa , ja si ešte spravím ten digitálny test , a uvidím v pondelok ..

bea226
Včera o 11:41

@dominicka1111 Toto už neni duch ale krásna druhá čiarka gratulujem 😉

modroocko83
Včera o 11:49

Aj podľa mňa to nie je duch, ducha ledva vidno, toto je už celkom pekná čiarka.
U mňa pri druhom toto trvalo dosť dlho, ani čiarka mi nesilnela, ani koľajnice som poriadne nemala a teraz vedľa mňa leží zdravý 7mes chlapček 😊

katie253
Včera o 13:00

@dominicka1111 toto je krásny pozitívny test. Nech ti to dobre dopadne 😘🙏

dominicka1111
autor
Včera o 13:08

Ďakujem , uvidíme v pondelok , je to pre mňa prekvapenie 🙈

dominicka1111
autor
Dnes o 04:54

Ahojte, tak robila som si teraz ráno testy, paličkový pozitívny , a digitál mi ukazuje negatívne ☹️ ,tak som trošku zmätená ..

tinka_1807
Dnes o 07:45

@dominicka1111 hmm, zvláštne, chce to vyšetrenie gynekológom. Či to náhodou nie je mimomaternicové. Alebo nejaký zápal. HCG je možno dostatočne vysoké na paličkovy, ale nedostatočne vysoké na digitálny. Ešte môže ísť o samovoľne potrat. Že HCG ti klesá a v najbližších dňoch začne menštruácia. Ale teda máš to veľmi čudné, určite sa obrat na lekára

ysseba
Dnes o 09:01

@dominicka1111 A aké značky paličkových testov si si robila? Aké včera, ktoré boli pozitívne a aké dnes, ktorý bol negatívny? A digitálny Clearblue? Pozri ako som to ja mala... Je to na 10 DPO, ešte mi ani menštruácia nemeškala. Oba testy boli z tej istej vzorky moču.

katie253
Dnes o 10:09

@dominicka1111 myslím ze digitálny ma menšiu citlivosť, až 25 a paličkové su viac citlivé, majú citlivosť 10, čiže ukáže pozitivitu ked je Hcg ešte pomerne nízke. Pozri citlivosť na krabičkach.

dominicka1111
autor
Dnes o 17:48

@ysseba clear som si robila presne tento, a paličkové som si urobila značka TOTO .. paličkový bol 10tka , ja neviem , čo si mám o tom myslieť ..ale začínam byť z toho nervna..

dominicka1111
autor
Dnes o 17:49

@ysseba včera som si robila mamatest paličkové

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre