Zenyyy..meska mi ms 2 dni .. tak som skusila ovulacny test a je pozitivny ..a sak vyskusam posledny tehotensky a je negativny ..brucho ma boli ..aj krize ..tak moze byt ze som tehotna ? A ano samozrejme este skusim aj tehu ked ms nebude chodit .. 🙈
Možno sa ti posunula ovulácia
Buď posunutá ovulka alebo patríš k tej skupine žien, ktoré majú silný ovu test tesne pred ms 🙂
@katariiinkaa no tak som zvedava ..dakujem za info 🙂
@viks33 no termín ms záleží od toho, kedy nastala ovulácia.. Čiže keď sa ti posunie ovulacia o 2 týždne napríklad, automaticky sa ti o 2 týždne posunie aj MS. Luteálna fáza (čiže čas od ovulky po MS) je stále rovnaká - každá žena ju má inak dlhú, väčšinou však 12-14 dní. Čiže posunutá ovulka = automaticky posunutý aj termín ďalšej MS.
@katariiinkaa ovulaciu som registrovala lebo ma boleli vakecniky nenormalne ..cca 19-20-21 august aj mi bolo az zle ..
Každopádne tvoja otázka znela či si tehotná. Tehotenský test hovorí NO 😋 takže nie... Možno ti len mešká, ale ona dôjde neboj
Keď máš pozitívny ovulavny test a negatívny tehotensky, prečo ťa prekvapuje možnost ovulacie a nemožnosť tehotenstva ??
@viks33 asi nemávaš 28 dňové cykly, keď si bola na vyvolavacke pre meškanie. Mam menzes už cez 25 rokov a veľakrát mi meškali aj týždeň, dva, dokonca mi aj párkrát meškali 2 mesiace.
@vyrovnanaosoba no ja do taleho extremu nejdem pretoze mi je zle a neviem takto fungovat ..raz som aj odpadla ..pred par rokmi z toho ze som nevedela samovolne ci ako to nazvat dostat .. a ked som bola tehotna dr mi len pichla a nepozrela ma a bola som tehotna ..14 dni som cakala ..do vtedy testy negat boli ..az potom mi ukazali //.. cize som bola 10tt ..a preto sa divim tomu ovu testu ..
@viks33 ovu test je v tehotenstve pozitívny preto, lebo LH a HCG sú zložením podobné, čiže zaznamená "omylom" hcg namiesto lh hormónu. Ak by to aj bol náhodou tvoj prípad, znamenalo by to že ovu test zaznamenal hcg hormón = mala by si pozitivne aj tehotenske hcg testy. Ovu test som mala pozitivny v tehotenstve vtedy, keď už boli na tehu teste krásne koľajnice.
@katariiinkaa pockam este a uvidime ..
@katariiinkaa ja som mala tehotenske pozitivne a ovulacny negativny, az po tyzdnovom meskani, ked na tehotenskom kolajnice, tak aj ovu bol vrutalne pozitivny. Ale skor mi nehotenstvo teda neukazal. U kazdeho je to i ak, ako tak citam.
@nevenka veď práve, takto isto som to mala 🙂
@katariiinkaa nic ..pockam a ked pisem ze co ako ..aj tak Vam dakujem 🙂
@viks33 držím palce! 🙂
@viks33 vôbec to tehotenstvo nemusí byť. Po 2 dňoch by už test ukázal aspoň čiastočne čiarku, hlavne z ranného moču, takže preto si myslím, že skôr nie. Skús test aj neskôr. Mne najskôr ukázal GS mama test, ktorý mi odporučili v CAR.
@katuli3nocka rano som robila .. 😂..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@viks33 tehotenský bol negatívny?
Lebo s toho sa neviem vysomarit sorry 🤣😊