Môžem byť tehotná?

viks33
5. sep 2024

Zenyyy..meska mi ms 2 dni .. tak som skusila ovulacny test a je pozitivny ..a sak vyskusam posledny tehotensky a je negativny ..brucho ma boli ..aj krize ..tak moze byt ze som tehotna ? A ano samozrejme este skusim aj tehu ked ms nebude chodit .. 🙈

gabika029
5. sep 2024

@viks33 tehotenský bol negatívny?
Lebo s toho sa neviem vysomarit sorry 🤣😊

viks33
autor
5. sep 2024

@gabika029 ano 😂

gabika029
5. sep 2024

@viks33 niesi tehotná 😊

gabika029
5. sep 2024

Možno sa ti posunula ovulácia

katariiinkaa
5. sep 2024

Buď posunutá ovulka alebo patríš k tej skupine žien, ktoré majú silný ovu test tesne pred ms 🙂

viks33
autor
5. sep 2024

@gabika029 no ms som mala 6.8 po vyvolavacke .. a teraz som mala dostat v utorok 3 tieho .. posunuta ovulacia ???

viks33
autor
5. sep 2024

@katariiinkaa no tak som zvedava ..dakujem za info 🙂

gabika029
5. sep 2024

@viks33 nevieš čo je posunutá ovulácia? Či sa čuduješ môjmu zmýšľaniu 🤣 bo teraz neviem

katariiinkaa
5. sep 2024

@viks33 no termín ms záleží od toho, kedy nastala ovulácia.. Čiže keď sa ti posunie ovulacia o 2 týždne napríklad, automaticky sa ti o 2 týždne posunie aj MS. Luteálna fáza (čiže čas od ovulky po MS) je stále rovnaká - každá žena ju má inak dlhú, väčšinou však 12-14 dní. Čiže posunutá ovulka = automaticky posunutý aj termín ďalšej MS.

viks33
autor
5. sep 2024

@gabika029 tak jak moze byt posunuta az tak 😂..hej ked ms mam mat a nie ovulaciu ..som z toho jelen prisahaaaam 😂😂😂

gabika029
5. sep 2024

@viks33 ta tak, ako ti to vysvetlila pani hore. 🙂 Asi tak nejak

viks33
autor
5. sep 2024

@katariiinkaa ovulaciu som registrovala lebo ma boleli vakecniky nenormalne ..cca 19-20-21 august aj mi bolo az zle ..

viks33
autor
5. sep 2024

@gabika029 ako poviem vam v zivote som taketo neriesila ..ale dakujem za vysvetlenie aj tak 🤦‍♀️

viestta
5. sep 2024

@viks33 vsak si bola na agolutin, myslis si, ze ten hormon nemohol sposobit posun ovulacie a zmenu cyklu?

gabika029
5. sep 2024

Každopádne tvoja otázka znela či si tehotná. Tehotenský test hovorí NO 😋 takže nie... Možno ti len mešká, ale ona dôjde neboj

viks33
autor
5. sep 2024

@viestta neviem ..som myslela ze sa mi to napravi nejak ..uz rozmyslam nad dalsiou vyvolavackou ked nepridu

gabika029
5. sep 2024

@viks33 to su pen dva dni... To je malo.. Skus trosku počkať

viks33
autor
5. sep 2024

@gabika029 ano pockam ..v pondelok som myslela ze uz zacinaju vecer ..a utorok nic ..cize nic ..poclam ano

letfenixa
5. sep 2024

Keď máš pozitívny ovulavny test a negatívny tehotensky, prečo ťa prekvapuje možnost ovulacie a nemožnosť tehotenstva ??

viks33
autor
5. sep 2024

@letfenixa lebo v utorok som mala dostat ms .. kedze ms som mala 6.8 ..takze mi 2 dni meskaju .. mavam 28 dnove cykli

vyrovnanaosoba
5. sep 2024

@viks33 asi nemávaš 28 dňové cykly, keď si bola na vyvolavacke pre meškanie. Mam menzes už cez 25 rokov a veľakrát mi meškali aj týždeň, dva, dokonca mi aj párkrát meškali 2 mesiace.

viks33
autor
5. sep 2024

@vyrovnanaosoba no ja do taleho extremu nejdem pretoze mi je zle a neviem takto fungovat ..raz som aj odpadla ..pred par rokmi z toho ze som nevedela samovolne ci ako to nazvat dostat .. a ked som bola tehotna dr mi len pichla a nepozrela ma a bola som tehotna ..14 dni som cakala ..do vtedy testy negat boli ..az potom mi ukazali //.. cize som bola 10tt ..a preto sa divim tomu ovu testu ..

katariiinkaa
5. sep 2024

@viks33 ovu test je v tehotenstve pozitívny preto, lebo LH a HCG sú zložením podobné, čiže zaznamená "omylom" hcg namiesto lh hormónu. Ak by to aj bol náhodou tvoj prípad, znamenalo by to že ovu test zaznamenal hcg hormón = mala by si pozitivne aj tehotenske hcg testy. Ovu test som mala pozitivny v tehotenstve vtedy, keď už boli na tehu teste krásne koľajnice.

viks33
autor
5. sep 2024

@katariiinkaa pockam este a uvidime ..

nevenka
5. sep 2024

@katariiinkaa ja som mala tehotenske pozitivne a ovulacny negativny, az po tyzdnovom meskani, ked na tehotenskom kolajnice, tak aj ovu bol vrutalne pozitivny. Ale skor mi nehotenstvo teda neukazal. U kazdeho je to i ak, ako tak citam.

katariiinkaa
5. sep 2024

@nevenka veď práve, takto isto som to mala 🙂

viks33
autor
5. sep 2024

@katariiinkaa nic ..pockam a ked pisem ze co ako ..aj tak Vam dakujem 🙂

katariiinkaa
5. sep 2024

@viks33 držím palce! 🙂

katuli3nocka
6. sep 2024

@viks33 vôbec to tehotenstvo nemusí byť. Po 2 dňoch by už test ukázal aspoň čiastočne čiarku, hlavne z ranného moču, takže preto si myslím, že skôr nie. Skús test aj neskôr. Mne najskôr ukázal GS mama test, ktorý mi odporučili v CAR.

viks33
autor
6. sep 2024

@katuli3nocka rano som robila .. 😂..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre