Môžem byť tehotná?

pipi362
1. aug 2024

Ahojte baby. Chcem sa vás spýtať. že mám pocit, že buď som alebo nie, je to také aj aj. Naposledy som mala menštruáciu 26-29.6 cca. dnes je 1.8 a menštruácia mi vždy zvykla prísť, nasledujúci mesiac. mala som mať 28-29.7 a stále nič. už asi 4 dní +- mám po večeroch, pred spaním bolesť alebo pálenie záhy, a vlčí hlad na večer, a potom ma len žalúdok boli, lebo jesť nechcem, nikdy som také nemala. Mám mierne bolesti v podbrušku, bolesť hlavy, únava a mala som aj biely výtok, teraz už ani nemám. prsia nie sú citlivé, a váha mi išla o 1kg hore, pritom jem 2x denne, malé porcie. Mám veľkú chuť, vždy na sladké a na slané, mám zmeny nálad, väčšinou po večeroch plačem, ale nie vždy. Mám bazalnú teplotu 36,9. Včera som mala aj bolesti v krížoch a keď som si ľahla bolo dobre. mám si dnes spraviť test, alebo počkať si ešte? Máme so snúbencom, aj nechránený sex. naposledy sme ho mali asi 2-3 týždne späť. neviem, prosím poraďte mi, neviem čo mám očakávať🙏🏻🙏🏻💗, stretla ste sa niektorá s tým už?? Ďakujem za všetky správy.💗

crazy_cat_lady
1. aug 2024

no kym si neurobis test, nebudes vediet, ale kedze pises, ze ms ti meska, tak by som si zajtra spravila a uvidis 🙂

januska12323
1. aug 2024

Vyskúšaj test, už by mohol ukázať.

dadka1997
1. aug 2024

@pipi362 a co tak test spravit ?

pipi362
autor
1. aug 2024

@dadka1997 mám v pláne ho ísť kúpiť, ale neviem, či už ho spraviť, alebo počkať ešte...

petamich
1. aug 2024

ci sa niektora z nas stretla s meskajucou menstruaciou? no stretla, ta co cakal dieta urcite a obcas aj ta co necakala 🙂 ak ti uz meska, pokojne si sprav test, mal by uz ukazat relevantny vysledok, drzim paste (podla srdiecok sudim, ze by asi nevadilo, ak by si tehotna bola)

vsetky tie priznaky mozu a nemusia suvisiet s tehotenstvom (ono na akekolvek priznaky je este trochu skoro, ak aj tehotna si)

zuza265
1. aug 2024

Sprav si test🙂 uz je vhodny cas. Ak si merias teplotu kolko od ovulacie si?
Toto vsetko moze byt “priznakom” tehotenstva ale moze to byt aj nahoda. Neda sa to podla toho urcit

monicazbb
1. aug 2024

@pipi362 test to uz ukaže .. minimálne ducha. Ale všetko tomu tak naznačuje 😍

cookie29
1. aug 2024

ved si kup dva a jeden urob teraz a druhy zajtra rano, nezruinuje Ta to.
Akoze to co opisujes mozu byt priznaky tehu ako aj PMS.

stellarstar
1. aug 2024

@pipi362 tehotenský test znáš? Vieš my tu nemáme usg oči 😉✌️

pipi362
autor
1. aug 2024

@stellarstar už som písala že či už by som mala spraviť ten test alebo počkať ja viem že prvá možnosť je test 😁

pipi362
autor
1. aug 2024

BABY Test som robila zatiaľ je | palička skúsim ráno som veľmi zvedavaa ☺️

pipi362
autor
1. aug 2024

@zuza265 ovuláciu som mala naposledy od 10-15.7 možno medzí týmto časom, som mohla mať aj styk. no, nepamätám sa, nechcem klamať, ale tešila by som sa, keby som bola tehu☺️💗

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

🔮

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Ovulaciu nemas 5 dni, to len tak pomimo. Urob si test a budes mat odpoved. Mas sex bez ochrany, takze ano mozes byt tehotna. A aj nemusis byt tehotna.

dadka1997
1. aug 2024

@pipi362 mylsim si ze vhodny cas

berinkaj
11. aug 2024

No ako si dopadla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre