Môžem byt tehotná?

30. júl 2024

Ahojte, myslite že by to mohlo vyjsť?
Styk bol 18 počas ovu, menštruáciu mám dostať 3.8 a doktorku mám 8.8, 2 testiky mi vyšli veľmi slabo a potom ďalšie dni uz žiaden. Myslite že by mohli byt niečo z toho? Dakujem

di1234
30. júl 2024

Tie fotky sú veľmi nekvalitné, nevidno na nich dobre. Každopádne sa testuješ skoro. Testuj sa pri meškajúcej ms. Doktorka, keby si bola tehu, neuvidí podľa mňa ešte nič.

ukgirls
30. júl 2024

testuje sa az po meskajucej ms- zbtocne teraz hadas a hladas nieco co tam este nieje a pochybujem,ze tu niektora ma zazracnu vestecku gulu co by fungovala

autor
30. júl 2024

@di1234 áno veď to, že na dvoch testoch som mala úplne slabé čiarky a na dalších už nie ale počkám ďakujem veľmi pekne, nevedela som kedy presne testovať

autor
30. júl 2024

@ukgirls ďakujem nevedela som

san_dra11
30. júl 2024

ako ja tam tu druhu ciarku vidim 😅

autor
30. júl 2024

@san_dra11 veď práve že aj ja ale ďalšie testy už vyšli negatívne

autor
30. júl 2024

@san_dra11 práve som myslela že keď po pár dňoch znova otestujem ukáže silnejšiu ale nič, preto som trošku zmätená

janai1
30. júl 2024

testuješ veľmi skoro. A ak chceš ísť 8. k doktorke kvôli tehotenstvu tak aj to ideš extrémne skoro

dadka1997
30. júl 2024

Testuješ veľmi skoro..
Ak boli testy pozitivne velmi slabo a potom žiaden, to nie je tehotenstvo, naopak by silneli..
A zbytočne riešiť dr 8.8. aj tak nič neuvidí .. mne bola vidiet iba machulka a to som bola 5+3 .. srdiečko az okolo 6+3 bolo vidno

autor
30. júl 2024

@dadka1997 k doktorke som objednaná na každoročnú preventivnu ale nevravela som jej nič ani som ju už neposúvala že by to bolo už možno vidieť

januska12323
30. júl 2024

Testuje sa keď mešká ms aby bolo dobre vidieť čiarky a ty si zbytočne nedúfala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre