Ahojte, myslíte si,že môžem byť tehotná aj napriek chybaniu akýmkoľvek príznakov tehotenstva? ....Okrem testu, ktorý mi všackrát ukázal pozitívny výsledok,čiarka bola postupne len trošku silnejšia.... Menštruácia mi mešká už druhý týždeň, ale ináč nepociťujem absolútne žiadne zmeny...deti ešte nemám ...k lekárovi idem začiatkom mesiaca...
Nie že môžeš ale si a neviem aký dôkaz ešte potrebuješ.
@januska12323
@vanilkovazmrzka ja neviem 🤦 bežne ma napína už aj zo zubnej pasty, keď si umývam zuby a teraz nič... skôr ma zaujíma či to mal niekto podobné. ...
Ved ano vela bab nemalo priznaky
Ja som zas odpadavala a nikoho takeho nepoznam zeby mal v tehotenstve to iste
Je to rozne
Staci si dat do guglu priznaky tehotenstva a hned najdes ze sa nezacnu vyskytovat okamzite ako spermia zaklope na dvere. Ale trva to niekolko tyzdnov. Takze gratulujem, a drzim palce aby si ziadne dramaticke priznaky nemala a bolo to bezproblemove tehotenstvo ;)
@vanilkovazmrzka ďakujem 😊
Som v 11 týždni a nemám žiadne príznaky.
Je to úplne normálne, ja som mala krásne tehotenstvo bez príznakov a komplikácií. 😊 Veľa šťastia a nech ste zdraví. 🫶🏻
tehotensle priznaky vobec nemusia prist, mozu prist nejake, moz prist neskor a ked budes mat velke stastie, tak ta vobec neobstastnie svojou pritomnostou.
nemala som príznaky... a to som sa dozvedela že som tehu už ozaj v vyššom tt.
užívaj si , lebo tie nevolnosti ti ešte stále prísť môžu...
@anicka2486 ďakujem 😊
No buďte rada že žiadne priznaky nemáte mne prsia idu explodovať v krížoch myslím že ma zlomí na polovicu a všetko čo zjem chce ist tam odkiaľ to prislo 😁😁 kľudne si to vymením
Mam 4 deti a ani raz som nezvracala napriklad. Bolo mi blbo, ale tak tazko akoby a to ovela neskor, nie takto skoro. Ba, raz som zvracala pri 4. dietati, ked som od dcery chytila crevnu chripku. To bolo jediny raz za vserky 4 tehotenstva.
Ukáž test
@sofia1979 ale to som už dávno robila, .... Tá spodná mi takto ukázala ešte 5 dní pred menštruáciou, to som si robila len zo srandy, lebo som bola jeden deň nafúknutá a to ja nezvyknem byť. 😤
@spanielka44 ja ani nemám pocit, že som , asi som len bola vnútorne vždy nastavená ako mi bude zle a nie je to tak, ale držím palce, bude lepšie 😊
@ivik4 aj moja teta odpadávala počas dvoch tehotenstách, ktoré boli krátko po sebe, lekári si mysleli, že je to kvôli tehotenstvu, ale aj po pôrode sa jej to opakovalo. Nakoniec jej zistili sklerózu multiplex, dlho neliečenú. ☹️
Podla testov to vyzera tak, ze si tehotna ☺️ ani mne nebylo zle pocas oboch tehotenstiev ☺️
Ahojte dievčatá, poprosím o radu,či ste už niektorá s tým nestretli,vždy mi MS chodila na 29 deň ako hodinky,prvý krát sa mi stalo v máji že mi prišli až na 37 deň cyklu.
Tento mesiac sme s priateľom mali styk no dávali sme si pozor(viem,že môže byť ak kvapôčka lásky) a bolo to týždeň pred očakávanom MS a dva dni pred,keďže robí v zahraničí a boli sme po dlhej dobe spolu tak to viem presne. To som počítala že normálne mi na 29.deň prídu ale zas nič. Dnes je to 38 deň a mám slabulinké hnedé špinenie keď sa len utriem,ani náznak,ako to mám vždy,že by MS mala prísť. Tehotenstvo vylučujem nakoľko je malá pravdepodobnosť,no nestretla ste sa niektorá s tým? Zabudla som...mala som pár dní po styku strašne pichlave kŕče v podbrušku
Ahoj,ja som prvé tehu mala x príznakov,zo všetkého mi bolo na začiatku zle.. pri druhom dietati žiadne príznaky prvý trimester som si užila v pokoji…tretie tehu -mala som x príznakov ale take typické pre PMS a žiaden tehotenský …príznaky som mala v čase kedy mi zvykne začať pms, aj v čase keď mal byt menzes, a testovala som každý druhý deň drahými tehu testami z lekárne a menzes neprichádzal,keďže negatívne tehu testy boli aj treti týždeň,už som sa kúpala v horúcej vode,jedla škoricu a brala bylinky aby menzes prišiel a led nešiel tak už som dala že urobím posledný test a volám gynekológovi a ten posledný test po troch týždňoch vyšiel pozitívny. Dr vravel že cely ten čas čo som si myslela že mám pms som tehu bola… Čo som počula od mamičiek v okoli tak to nielenže každá mamka to mame individuálne s príznakmi ale ešte aj u jednej mamky môžu prebiehať tehotenstva odlišne 🙂
Ja som tiež tehotná a není mi zle, len ten žalúdok no 🥹🥹
Tak tie ružové sú sľubné
Ja som nemala ziadne priznaky, skor som sa citila presne ako pred svojimi dnami a stale som mala pocit ze “zajtra uz pridu” … no, neprisli😅
V den kedy mi vysiel pozitivny test som este pred tym zabehla Spartan race lebo nic (okrem meskajuceho cyklu, na ktory som v ten mesiac mala aj ine vysvetlenie😅) nenasvedcovalo tomu, ze by som mohla byt v tom.
Nič mi nebolo iba neskôr okolo 8 t ma veľmi boleli bradavky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto nemyslis vazne, vsak? Meska ti menstruacia, mas pozitivne testy, co viac este chces na dokaz?