Môžem byť tehotná?

laura19102
20. mar 2024

Ahojte, s priateľom sa snažíme o bábätko už skoro rok ale nedarí sa nám, mávam nepravidelnú menštruáciu naposledy som ju mala na konci decembra do januára a ovulaciu tiež nemávam, keďže pri tej menštruácii si to neviem vypočítať. Už pár dní mi je tak na zvracanie a mávam pichavú bolesť na spodnej časti chrbta, mávam biely krémový výtok.. mohla by som byť tehotná? Ďakujem vopred za odpovede 🙂

deti95060810
20. mar 2024

nie náhodou plodné dni?

tinkavvv
20. mar 2024

@laura19102 urob si test. A uz davno si mala mat porobene minimalne zakladne vysetrenia, ked mas problem s cyklom a chcete sa snazit o dieta.

sisa_s
20. mar 2024

@laura19102 po roku neuspesneho snazenia nemas odsledovanu testami aspon ovulaciu?

zuzanaete
20. mar 2024

Ovulacia sa nerata, ale sleduje. Kludne ju mozes mavat, len pri dlhsim cykloch prichadza neskor.

laura19102
autor
20. mar 2024

@zuzanaete ďakujem 🙂 už som objednaná ku gyn len som chcela vedieť nazor ľudí keďže s týmto ešte nie som nejak skúsená ani nič

dadka1997
20. mar 2024

@laura19102 ma ti niekto vešteckú gulu ? 😄 tu keby boli veštice veru by si dobre zarobili

Sprav si test, ine odpovede typu mozes byt a nemozeš byť sa tu nedocitas ;) ✌️

michaela789
22. mar 2024

@dadka1997 už som síce jednu použila v podobne ladenej diskusii ale ešte som jednu našla špeciálne aj pre túto 🔮
Nechápem. "Môžem byť tehotná? Ale test som si nerobila, povedzte mi vy, vy to určite budete vedieť lepšie ako test alebo gynekológ...."

michaela789
22. mar 2024

Snažíte sa o dieťa ale máš nepravidelnú menštruáciu a neriešiš to? Tak to sa o dieťa nesnažíte. Ako chceš otehotnieť bez menštruácie?

dadka1997
22. mar 2024

@michaela789 nechapem taketo otázky žien 🫣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre