Ahojte, s priateľom sa snažíme o bábätko už skoro rok ale nedarí sa nám, mávam nepravidelnú menštruáciu naposledy som ju mala na konci decembra do januára a ovulaciu tiež nemávam, keďže pri tej menštruácii si to neviem vypočítať. Už pár dní mi je tak na zvracanie a mávam pichavú bolesť na spodnej časti chrbta, mávam biely krémový výtok.. mohla by som byť tehotná? Ďakujem vopred za odpovede 🙂
@laura19102 urob si test. A uz davno si mala mat porobene minimalne zakladne vysetrenia, ked mas problem s cyklom a chcete sa snazit o dieta.
@laura19102 po roku neuspesneho snazenia nemas odsledovanu testami aspon ovulaciu?
Ovulacia sa nerata, ale sleduje. Kludne ju mozes mavat, len pri dlhsim cykloch prichadza neskor.
@zuzanaete ďakujem 🙂 už som objednaná ku gyn len som chcela vedieť nazor ľudí keďže s týmto ešte nie som nejak skúsená ani nič
@laura19102 ma ti niekto vešteckú gulu ? 😄 tu keby boli veštice veru by si dobre zarobili
Sprav si test, ine odpovede typu mozes byt a nemozeš byť sa tu nedocitas ;) ✌️
@dadka1997 už som síce jednu použila v podobne ladenej diskusii ale ešte som jednu našla špeciálne aj pre túto 🔮
Nechápem. "Môžem byť tehotná? Ale test som si nerobila, povedzte mi vy, vy to určite budete vedieť lepšie ako test alebo gynekológ...."
Snažíte sa o dieťa ale máš nepravidelnú menštruáciu a neriešiš to? Tak to sa o dieťa nesnažíte. Ako chceš otehotnieť bez menštruácie?
@michaela789 nechapem taketo otázky žien 🫣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie náhodou plodné dni?