Ahojte baby 🤗 s priateľom sme sa pred necelým mesiacom začali snažiť o bábo, urobila som si dva testy zo zaujímavosti dnes, ten klasický z Dmky mám negatívny, clear blue mi vyšiel takto, myslíte, že je falošný, alebo mam počkať ešte, či príde menštruácia a po nej si urobiť ďalší? Včera som mala trošku krvi, ale od včera už nič, mám ju dostať zajtra/v piatok, chodí nie pravidelne 🤗 ja len či sa z toho pozitívneho tešiť, alebo radšej ešte čakať, dikiii 🙊
tiez si myslim, ze ak by bol pozitivny, tak v lavom okienku by bolo plusko..
@crazy_cat_lady je to tento
@floki1994 tych clear blue je viac tipov😊 sú aj také, kde ukazuje už počet dní, aj pluskové aj tieto paličkové, talže na mojom tipe ukazuje paličky😊 akurát ma metie, že jeden test inej snačky mám negatívny a tento clear dve paličky, aj keď druhá veľmi slabunká, skúsim vyčkať 😊
Jasné, ďakujem, chcela som vedieť aj viac ženských názorov 😊
@floki1994 presne pre to som si brala clear, lebo viem, že je ultravčasný, na rozdiel toho klasického, v lekárni mi povedali, že nemusím čakať ani do meškania MS, že ak som, kľudne už aj v 10-14 dni, tak mi ukáže a potom aj príde MS 😊 ale budem tehotná aj keď dostanem prvú MS, dobre ďakujem a želám pekný deň
Toto kanalik nebude. Na to ze mas 2dni so ms 😉 uvidis v piatok to uz bude riadne videna ciarka.
vyzera to nadejne, testuj kazdy druhy den… kazdy test ma inu citlivost, ale ked si budes porovnanat s tou istou znackou, po 2 dnoch uvidis rozdiel 😉 drzim palce 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sisiiz nema byt na tomto clearblue teste ako keby plusko ked je pozitivny? 🤔