Môžem byť tehotná?

26. feb 2024

Ahojte baby, mám takú situáciu...
Mešká mi ms 7. deň dnes. Odkedy mi začala meškať som mala všetky testy negatívne, dnes sa mi objavila 2. slabučká čiarka po hodine (ja viem, že by sa to nemalo, ale nedalo mi to). Druhý deň mám špinenie a okrem toho nič, len také veeeeľmi mierne tlaky/pichanie v podbrušku. Boleli ma síce prsia, ale to pred ms mávam stále, len všetko akosi zmizlo, prišiel len ten hnedastý výtok a testy tak ako píšem vyššie vlastne nič.
Momentálne neviem ísť k svojmu Dr., zvažujem test z krvi ako samoplatca i keď môže to byť aj nejaká iná závada zdravotná.
Aj by som uvažovala nad tehu, lenže sme mali s mm styk len 3x (z toho jeden áno v plodných)... než sa do mňa niekto pustí, časové možnosti viac nepustili... a ani raz nedošlo k ejakulácii v pošve, keďže sa o bábo aktívne nesnažíme, len ochranu vyslovene nejako nehrotíme, čiže styk máme bez.
Myslíte, že to môže byť tehotenstvo alebo? Samozrejme že sa chystám k lekárovi čo najskôr to bude možné, ale zatiaľ sa idem ukúsať od netrpezlivosti, že neviem, čo sa deje.
Máte niektorá podobnú skúsenosť?

autor
26. feb 2024

A aby som ešte doplnila, brala som tento cyklus 7 dní ATB + som bola chorá (2 separátne problémy), tak žeby to bolo vo veci?

kat_
26. feb 2024

skus este mozno jeden test, idealne inu znacku a z ranneho mocu...
ale meskanie bude pravdepodobne z choroby, ked mas neg. testy

autor
26. feb 2024

@kat_ ja vieem ale bola tam až po hodine od testu, v tom limite bol úplne biely. Ale mám nachystaný aj digi test, ktorý by som chcela zajtra ráno.

autor
26. feb 2024

@kat_ aha pozerám, že sa nejako upravil komentár... no nejako sa toho zišlo viac tento mesiac, tak som sama zvedavá ako to dopadne len mi napadlo že na to čakacie obdobie by sa tu mohol nájsť niekto s podobnou skúsenosťou

kat_
26. feb 2024

jo, zle som si to precitala najskor... 7 dni meskania je fakt vela aby ti nic neukazalo... a test po hodine akoby nebol... fakt by som nestresovala, pre pokoj duse sprav rano iny a uvidis

autor
26. feb 2024

@kat_ jasne chapem 🙂 no presne toto si hovorím, že po tolkých dňoch by niečo už ukázal a ja viem že to odčitovanie testu takto neskoro je blbosť ale tak veľmi asi potrebujem odpovede, že už aj ten pozitívny test by dobre padol ako vysvetlenie toho, že čo sa deje. Ale áno, spravím si ráno ďalší a uvidíme...

natalienka12
26. feb 2024

A chces byt tehotna? Ak ano, mozno sa uz v podvedomi tesis, tak preto si to vsugerovavas. Styk bez ejakulacie, negativne tehotenske testy…na 99% nie si tehotna, ale 100% garanciu mas len vtedy, ak by si nemala ziadny pohlavny styk.

autor
26. feb 2024

@natalienka12 akože takto - najvhodnejší čas na to nie je, ale keby to bolo tehotenstvo, v konečnom dôsledku by som sa tešila (keby som prekonala prvotnú paniku)... jasné no, mne to práve tiež moc nevychádza na tehotenstvo ale ešte sa mi nestal takýto výkyv + to špinenie... nemávam takýto čudný cyklus.

lili1313
26. feb 2024

Máš to rozhodené z antibiotík.

jaskolka
26. feb 2024

Pri 7 dnovom meškani by si mala už riadne // hneď, nie že slabulinku po hodine. Pravdepodobne máš len rozhodeny cyklus z ATB a choroby.

ivik4
26. feb 2024

Ja som sice mala testy 2tyzdne po meskani ms negativne kvoli posunutej ovulacii ale tehotna som bola ...no myslim ze Ti meskaju kvoli antibiotikam a chorobe, to je uplne bezne. K doktorovi kludne chod pre svoj pokoj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre