ahojte zienky,
chcem sa vas opytat ci niekto nemal nieco rovnaké,
uz mam jedno bábätko ma skoro rok a s manzelom sa snazime o druhe. Avsak necitim sa ako pri prvom, tam dom mala slabe krvacanie asi pri uhniezdeni.. a test mi ukazal davno pred menstruaciou.
Teraz som si urobila uz niekolko testov a stale nic. dnes je den kedy mala prist menstruacia tak uz by test mal ukazat.. dojcim, ale prsniky ma bolia tak velmi ze to sa neda ani opisat, zacali ma boliet zuby a opuchat dasna a boli ma v podbrusku uz tyzden akoby mala prist menstruacia.
Vcera mi bolo aj nevolno.
mozem byt tehotna len to este test nedokaze ukazat? stalo sa to uz niekomu a kedy by uz mal na 100% test ukazat?
dakujem vam
ak by tieto priznaky suviseli s tehotenstvom, tak by test bol pozitivny - kedze priznaky su sposobene stupajucim HCG
Ahojte, chcem sa vás opýtať... Žienky mám tri dni pred mrškou a posledný týždeň mám pichanie pod bruškom , prsia má boleli ale už nie , výtok mám mliečny ale je ho malo... Môžem byť tehotná? S priateľom sa snažíme o bábätko asi už od júna a nedarí sa
@zuzicka1210 ja uprimne nerozumiem tymto otazkam. ved pockaj tie 3 dni do dna ms, resp. den po a testuj.
mozes, nemusis. ako mame vediet?
@zuzuliennka1 ahoj tak ja som uz 3 dni co mi meskaju a nic, priznaky mam stale na tehotenstvo ale test ukazuje len jednu ciarku
@leushhh kazdej zene sa aspon raz rocne stane ze jej proste hapruje cyklus, "z nicoho nic".
ak mas test stale negat. a mas pocity ze by to mohlo byt tehotenstvo, tak zavolaj svojmu gyn. a objednaj sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leushhh este by som dodala ze menstruaciu mam od skoncenia 600nedelia pravidelnu kazdy mesiac ako hodiny