Dobrý deň, potrebujem niaku radu alebo názor. 1. Januára sa priatel do mna spravil ale mam pocit, že skoro všetko zo mna vytieklo. Môže to byť tým, že som bola v 9 dni cyklu a plodné dni mi začali až 3tieho? Mohlo sa niečo uchytiť a je možnosť tehotenstva? Posledne dni sa citim divne občas dojde na mňa nevolnost ale nič hrozné, mávam riedku stolicu a stále sa citim unavena, stale sa mi chce spať. Vopred ďakujem za Vaše odpovede 🙂
Urcite nevytieklo vsetko, staci jedna spermia, to hadam vies
Ano, je možnosť, ze si otehotnela
Ejakulat bežne zo ženy vyteká je to normalne.Je to stale a v ktoromkoľvek dni cyklu.Spermie su také malinké ,že ich tam aj kopec ostane😉
A nechceš skúsiť test? Keď by si bola tehotná a máš príznaky už by ti ukázalo výsledok
@petronellla87 hah tak to je zlaté 😊 gratulujem
tak ja osobne 9. den cyklu ovulujem 🙂 takze asi tak
takze ano pokojne si mohla otehotniet
Ja mam potvrdenú ovuláciu lekárom na 11 DC, spermie vedia prežiť aj 5 dní. Takže možné je jedno. Z toho milióna stačí ze prežijr a uchytí sa jeden jediný "plavec". Takže počkaj par dni a skus test dokonca ti niektorá už písala ze otehotnela zo styku 7 dní pred ovuláciou
@saritta24 na tvojom mieste by som si urobila test. Pravdepodobnosť otehotnenia je pomerne vysoká.
Mam 2 planovane deti z 9 dna cyklu 🤷😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saritta24 jasnacka...moj sex na 9.den cyklu spí práve vedla v postieľke