Môžem byť tehotná?

saritta24
16. jan 2024

Dobrý deň, potrebujem niaku radu alebo názor. 1. Januára sa priatel do mna spravil ale mam pocit, že skoro všetko zo mna vytieklo. Môže to byť tým, že som bola v 9 dni cyklu a plodné dni mi začali až 3tieho? Mohlo sa niečo uchytiť a je možnosť tehotenstva? Posledne dni sa citim divne občas dojde na mňa nevolnost ale nič hrozné, mávam riedku stolicu a stále sa citim unavena, stale sa mi chce spať. Vopred ďakujem za Vaše odpovede 🙂

petronellla87
16. jan 2024

@saritta24 jasnacka...moj sex na 9.den cyklu spí práve vedla v postieľke

viestta
16. jan 2024

Urcite nevytieklo vsetko, staci jedna spermia, to hadam vies

kvadrinkaaa
16. jan 2024

Ano, je možnosť, ze si otehotnela

trojnasobnamama
16. jan 2024

Ejakulat bežne zo ženy vyteká je to normalne.Je to stale a v ktoromkoľvek dni cyklu.Spermie su také malinké ,že ich tam aj kopec ostane😉

len_nig
16. jan 2024

A nechceš skúsiť test? Keď by si bola tehotná a máš príznaky už by ti ukázalo výsledok

saritta24
autor
16. jan 2024

@len_nig áno rozmýšlam už nad testom ale o 6 dni mám dostať menzes tak neviem či stym mam počkať, či mi budú meškať alebo nie, aj keď viem, že môžeš dostať menzes už aj keď si tehotná

saritta24
autor
16. jan 2024

@petronellla87 hah tak to je zlaté 😊 gratulujem

petamich
16. jan 2024

tak ja osobne 9. den cyklu ovulujem 🙂 takze asi tak
takze ano pokojne si mohla otehotniet

sense
16. jan 2024

Ja mam potvrdenú ovuláciu lekárom na 11 DC, spermie vedia prežiť aj 5 dní. Takže možné je jedno. Z toho milióna stačí ze prežijr a uchytí sa jeden jediný "plavec". Takže počkaj par dni a skus test dokonca ti niektorá už písala ze otehotnela zo styku 7 dní pred ovuláciou

tinka_1807
16. jan 2024

@saritta24 na tvojom mieste by som si urobila test. Pravdepodobnosť otehotnenia je pomerne vysoká.

beata_k
16. jan 2024

Mam 2 planovane deti z 9 dna cyklu 🤷😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre