Ahojte,
Neviem prečo ale mám taký pocit že som tehotná aj keď mi doposiaľ testy ukázali že nie som. Meškajú mi moje dni, som extrémne citlivá na pachy mám pocit že mám lepší čuch ako pes 🤭 sem tam cítim tlak v podbrušku, cca týždeň po ovulke som mala špinenie, často mávam závraty a vkuse mám chuť na halušky s kapustou alebo fliačky s hlavkovou kapustou, zatiaľ som ešte nezvracala ale dosť často ma napína napr aj z cibule. Mám dni keď som veľmi unavená ale napokon v noci neviem spať a potom spím dlhšie cez deň. Neviem čo robiť už som raz bola tehotná a potratila som bojím sa že sa to stane opäť. Aj vtedy mi testy vyšli negatívne až keď som bola v 3 mesiaci mi vyšiel pozitívny test a potom sa babo prestalo vyvíjať 😞 prosím o úprimný názor.
Už som z toho vnútorne nervózna menim nálady ale stále mi niečo hovorí že po 5 rokoch to konečne vyšlo no nechcem si robiť falošné nádeje.
Neviem, co za testy si pouzivala, ale nie je mozne, aby sa Hcg detekovalo az v 3.mesiaci... mozes ist teraz este na odber Hcg ako samoplatca cez laboratorium v tvojom okoli
@veronikam96 veď chod na gyndu, nech ti odoberú krv, alebo si zaplať odber ako samoplatca na hcg v hocijakom laboratóriu v mieste bydliska. Stojí to cca 20 eur a máš istotu prakticky hneď
@majusik1304 ďakujem krásne 🫶🏻 už som dosť z toho zúfalá a na nervy dni nikde ani len príznaky žeby sa MS blížila
@jaskolka už som sa objednala na gyndu štvrtok ráno tam mám prísť tak som zvedavá
@veronikam96 ako si dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikam96 neviem či si tehotná, ale držím palce aby to vyšlo a všetko do úspešného konca 🙂🙏