Ahojte. Chcela by som sa opýtať. S partnerom sme mali pohlavný styk dva dni po skončení menštruácie a po skončení sme zistili ze sa roztrhol kondóm pričom sa urobil vo mne. Je možné že by som ostala tehotná po ukončení menštruácie? Je možné že sa spermia uchytí?
Ďakujem🙂
Este dodam, ze spermia sa nemoze uchytit, uchyti sa len vajicko oplodnene spermiou
@emmajulia kde by sa mala uchytiť spermia?
Šanca je veľmi malá, ale v podstate vždy pri nechránenom styku (alebo pri styku kde zlyhá ochrana) je istá možnosť otehotnieť. Lebo hoci obvykle je ovulácia uprostred cyklu, nikdy nevieš, ci to je tak na 100%,môže sa to zmeniť.
Takže na 100%ti nemožme povedať, že určite sa nič nestane, ale je to fakt nízka pravdepodobpst.
Otehotnela som zo styku na 6dc a ovu bola 12dc ...takže šanca je vysoká ...ak teda máš v blízkej dobe ovuláciu .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nikto nevie kedy si mala ovulaciu, takze nikto ti nemoze zarucit, ci si alebo nie si tehotna aj ked statisticky by sa vas pripad blizil k nule