ahojte baby , po porode som zacala brať antikoncepciu azalia kvoli kojeniu ked som prestala kojit gynekolog mi predpisal softinele ..beriem ju od augusta ..počas azalie som menštruaciu mala tak všelijak a aj niekedy nemala vobec no ako nahle som si dala softinele krasne prisla ... minuly mesiac som mala okolo 11.11 menzes a od piatku som si mala davat tabletky .... lenže co sa mi nestalo ? spomenula som si na to v pondelok alebo v nedelu tak som si dala naraz sobotu a nedelu a ten prvy den piatok som vynechala tyzden na to som mala s mužom sex a hovorila som mu nech si dáva pozor a on chudak nevie ci mu aj neušlo trochu bojím sa že možem byť tehotna lebo dneska mi mala mrcha dojst ako stale v pondelok rano a nic :( som zúfala :( poradte mate niektora skusenost ?
UROB SI TEST A BUDES VEDIET
Ja by som na tvojom mieste počkal, ci náhodou nie si tehotná. A keby si si nebola istá, skus napr. TEST
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa musíš už len počkať, na toto ti nikto nikdy neodpovie. Podľa mňa ani lekár. Rada nič moc, ale aspoň som sa vyjadrila 😀