Ahojte, idem si po radu. S manželom sa snažíme o bábo. 18.8. sme mali pohlavný styk - nechránený. Som však objednaná na tetovanie pier - na 27.8. Kozmetička sa ma pýtala či som tehotná, trochu ma teda zneistila. Môžem ísť na to tetovanie či nemám radšej riskovať?
Sprav si v ten den test. Ak bude negativny chod ak pozitivny nechod 😉
Akože však sprav si test, to máš najistejšie. Ale asi by som to až takto neprežívala a išla tam.
Vyries si tetovanie, zubarov a vsetko ine a potom sa snazte o dieta. Vyhnes sa rizikam.
Minule akurat s takou situaciou zapasila jedna baba co tetuje obocko. Sama nevedela ako brat odvolanie terminu, lebo klientka v to rano zistila, ze je tehotna. Ze skoda, ze nevedela alebo nedala vediet skor, lebo uz termin nemala komu ponuknut a ona bola v praci zbytocne. Ze jednak je to nadherna sprava - tehotenstvo ale z druhej strany ako je kua mozne, ze to just zisti “hodinu pred tetovanim”. Co nemyslela zle. Ja by som na to tetovanie sla ak po tom velmi tuzis a ak sa dlho caka na termin. Ale ak si ho mozes prehodit, tak so prav. Ale cim skor, nech si korektna voci nej. A skus si ho nejak nacasovat, aby tam nebolo mozne tehotenstvo a este nebudes vediet…
@malycka aj keby si bola tehotná tak to baby ešte nebude napojené na tvoj krvný obeh. A tieto tetovania sa hlavne neodporúčajú v tehotenstve preto, lebo ma žena vysoké dávky hormonov a farby môžu úplne inak chytiť alebo vyvolať alergické reakcie atd. Normálne by som si ráno spravila test a na tetovanie šla.
@strecha990 test mas negativny.
Ja som tak zo zaciatku snazenia sa o babo toto vsetko riesila, ze nepijem alkohol po ovulacii, ci mozem take lieky, ak by nahodou... Nakoniec to trvalo 2,5 roka, kym sa syn podaril. Zi svoj zivot, ako doteraz a ak sa zadari, az potom sa chovaj ako tehotna.
@andrea_82 presne tak 🙏
Skúsim sobotu urobiť test ak bude negatívny pôjdem ak bude pozitívny tak nepôjdem ďakujem všetkým za názori
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.