Môžem byť tehotná?

bedo3130
24. júl 2023

Dovry. Mam otazku. 15 juna som mala naposledy. Po 4 d noch sme mali nechránený y styk. Mala som dostat 12 teraz jula. Uz 13 dni mi meska. Amam bolesti krizov. Pichanie bolo v podbrusku. Viac chodim na WC. Raky divny pocit v bruchu. A zaludok na vode. Akoby na vracanie. Zaha ma pali. Ale test neukazal zatial nic. Alw uz mam tru deti a pri nich mi tak bolo tiez. Ale test ukazal. Moze sa stat ze este ukaze. Dakujem.

palculienka40
24. júl 2023

@bedo3130 a test?

54tinka54
24. júl 2023

@bedo3130 no ak ti mešká MS už dva týždne, tak test by tehotenstvo už mal ukázať. Skús spraviť test ešte zajtra, ideálne z ranného moču, ak bude negat, tak tehotenstvo to asi nebude.

janetinka27
24. júl 2023

ahoj, ak je test negat, tehotenstvo to zrejme nebude. mozes navstivit gyn a moze ti pichnut vyvolavacku. ak by si bola tehotna, vyvolavacka neublizi, je to progesteron, ktory je v tehotenstve prirodzeny.
navyse, styk ste mali na zaciatku cyklu a ak mas pravidelne cykly, zrejme v tom case si nemala ani ovulaciu.

bedo3130
autor
24. júl 2023

@janetinka27 praveze nemam pravidelny cyklus. A toto bolo velmi intenzivne. Aj ovulaciu nemam presne. Skusim dnes spravit.
@janetinka27

palculienka40
24. júl 2023

@54tinka54 ak je teho uz dva tyzdne nemusi cakat na ranny moc. Moze hocikedy.

bedo3130
autor
24. júl 2023

@palculienka40 aj brucho mamnafuknute. A uz aj prsia ssa pridavaju. Bolest. Uvidim ked spravim test.

palculienka40
24. júl 2023

@bedo3130 mala si si hned spravit.

amalka147
25. júl 2023

no ako?

bedo3130
autor
29. júl 2023

@amalka147 este stale nemam. Uz ano nepocitam dni. Test negat. Ale priznaky ako na kramy.

selena_luna
29. júl 2023

@bedo3130 zavolaj dr, vysvetli, nech ta prezrie. Mozno ti moze zobrat aspon krv, ci tam je hcg, ak nie, tak problem je niekde inde a treba ho najst.

bedo3130
autor
30. júl 2023

@selena_luna ale uz zacinaju priznaky na kramy. Inak by mi boko zle. Aj ked som mala zaoal inak to vyzera. Ale ak tak az v utorok mozem ist. Raz som 2 mesiace mala trocha len vytok a bolo ok. Ja mam s mocovymi problemy tak mozno aj to. Aj uz mala som cim dalej tym kratsie. Mozno prechod. Mozno sa uz prioravuje. 41r mam. Uvidim.

selena_luna
30. júl 2023

@bedo3130 moze to byt aj nastup skorej menopauzy. Urcite chod k dr, aj ten utorok. Drzim palce

bedo3130
autor
30. júl 2023

@selena_luna ozvem sa potom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre