Môžem byť tehotná?

ana789kko
2. júl 2023

Dobrý deň, mala som chránený styk s priateľom pred viac ako dvoma týždňami, bola to prerušovaná súlož s kondómom a neejakuloval do mňa , pretože stratil erekciu. Tak sme skončili. Kondóm sme následne napustili a bol v poriadku. Bolo to cez plodne dni , niekedy 15 deň cyklu.
O dva týždne som mala dostať meňstruáciu 30.6. no miesto menštruácie som dostala v noci krvávy výtok a ráno hnede špinenie. To pokračuje do dnes 3.7 . a neviem čo si mám myslieť. Týždeň pred týmto som mala klasicky pms len slabší( slabšie krče , bolesť pŕs..) spravila som si test 15. deň od stylku a 2.deň čo som mala mať menštruáciu. Test vyšiel negatívny. Neviem čo si mám myslieť o tomto? Rozbehne sa ešte menštruácia? Alebo som tehotná? Mám navštíviť lekára? Ďakujem vopred za úprimnú odpoveď. Podotýkam mala som medzi tým črevnú virózu a prechladnutie z kúpaliska.

janetinka27
3. júl 2023

@ana789kko je mozne, ze si na tom kupalisku nachladla

jaskolka
3. júl 2023

Styk ste mali chránený, kondóm bol v poriadku (v zmysle aj keby bola možno nejaká predejakulacna tekutina, tak by ostala vnútri), test bol negatívny. Čiže je minimálna možnosť, že si tehotná. Keď si bola nachladnuta chorá, to môže ovplyvniť cyklus, mohol byť kľudne aj anovulacny.

diewcatqoo
3. júl 2023

S najvacsou pravdepodobnostou nie, ved ste sa chranili + ejakuloval mimo teba, takze nie je moc z coho. Jedine, ze by mal spermie so superschopnostami.
Mne sa uz tiez parkrat za zivot stalo, ze namiesto menstruacie som mala len spinenie. Dovody mozu byt rozne: nejaka nerovnovaha hormonov, stres, choroba, cokolvek. Podla mna mas oslabeny organizmus z crevnej virozy a nachladenia a takto sa to prejavilo. Ked si si robila test 15 dni po styku, to ti uz pripadne tehotenstvo ukazat mohol. Ale ak si chces byt na 100% ista, skoc k lekarovi.

tamaraburiova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ana789kko
autor
3. júl 2023

Ďakujem kráne ženy, za Vaše odpovede ukľudnili ma aspoň kúsok.❤️

matullienka
3. júl 2023

@ana789kko ja mám bežne párkrát do roka, že v termíne ms sa mi spustí len spinenie a a ms príde o 3-4 dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre