Môžem byť tehotná?

barbora56
22. máj 2023

Ahojte baby .... Som v strašnom strese 28.3. som porodila .... Po malý sme nechránený sex ... Kojila som asi mesiac ani necelý a nedostala som stále MS mám hrozne nafúknuté brucho a občas ma v ňom pichá niekedy až moc myslíte si že možem byť tehotná ? Dasae tak skoro otehotnieť ?

milanemila
22. máj 2023

Niektore zeny dostanu menstruaciu uz po sestonedeli (zvlast take kt nekoja, ale mozu byt aj kojace). Menstruacii predchadza ovulacia, takze ano mozes otehotniet “tak skoro”.

beata_k
22. máj 2023

Ano

janetinka27
22. máj 2023

@barbora56 ahoj,tazko povedat. Lebo nikto nevie,ci u teba prebehla pvulacia.je mozne ze ano a mozno nie.ak nie,tehotna nie si a ak ano, museli by ste sa vtedy trafit presne do obdobia pred alebo v case ovulacie. Kedy ste mali nechraneny ps?

belllinka
22. máj 2023

To si ani sestonedelie nevydrzala bez sexu?

jaskolka
22. máj 2023

To ste mali sex už v šestonedeli?
To je teraz 50:50. Nemusíš byť tehotná, ale aj ano, môžes byť tehotná. Ak ste "vychytili" ovulaciu, ktorá nastane skôr, ako menzes, mohlo dôjsť k otehotneniu. Poznám súrodencov, medzi ktorými je rozdiel necelý rok - január a november, čiže je možné takto skoro otehotnieť. Urob si test a uvidíš.

zuzana9393
22. máj 2023

Aby ťa tu nezostali, že v šestonedelí. My sme tiež na to vlietli po 2 týždňoch 😁. A tiež sa muž pozabudol a bola som v strese. Ale našťastie bez následkov. Máme ale v skupine bábätiek babu, ktorá má dvojičky 18 mesačne a 8 mesačné bábo 😅 to musí byť iný zahul

anjelicek26
22. máj 2023

V setnedeli sa mate chranit hlavne kvoli infekciam, nielen kvoli tehotenstvu. Vela zenam nabehne cyklus prakticky hned, takze ano, aj ovulovat mozes uz par tyzdnov po porode a aj otehotniet. Teraz ti nikto nepovie, ci to tak je-nie je, sprav si test.

sense
22. máj 2023

Áno dá sa tak skoro otehotniet ak si mala ovuláciu. Lebo najprv je ovulácia z potom menzes. Správ si test a budeš vedieť ja com si. Mam kolegyňu ta v jednom roku porodila 2 deti jedno na začiatku a druhe na konci

barbora56
autor
22. máj 2023

@zuzana9393 masaker

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre