Ahojte baby .... Som v strašnom strese 28.3. som porodila .... Po malý sme nechránený sex ... Kojila som asi mesiac ani necelý a nedostala som stále MS mám hrozne nafúknuté brucho a občas ma v ňom pichá niekedy až moc myslíte si že možem byť tehotná ? Dasae tak skoro otehotnieť ?
Ano
@barbora56 ahoj,tazko povedat. Lebo nikto nevie,ci u teba prebehla pvulacia.je mozne ze ano a mozno nie.ak nie,tehotna nie si a ak ano, museli by ste sa vtedy trafit presne do obdobia pred alebo v case ovulacie. Kedy ste mali nechraneny ps?
To si ani sestonedelie nevydrzala bez sexu?
To ste mali sex už v šestonedeli?
To je teraz 50:50. Nemusíš byť tehotná, ale aj ano, môžes byť tehotná. Ak ste "vychytili" ovulaciu, ktorá nastane skôr, ako menzes, mohlo dôjsť k otehotneniu. Poznám súrodencov, medzi ktorými je rozdiel necelý rok - január a november, čiže je možné takto skoro otehotnieť. Urob si test a uvidíš.
Aby ťa tu nezostali, že v šestonedelí. My sme tiež na to vlietli po 2 týždňoch 😁. A tiež sa muž pozabudol a bola som v strese. Ale našťastie bez následkov. Máme ale v skupine bábätiek babu, ktorá má dvojičky 18 mesačne a 8 mesačné bábo 😅 to musí byť iný zahul
V setnedeli sa mate chranit hlavne kvoli infekciam, nielen kvoli tehotenstvu. Vela zenam nabehne cyklus prakticky hned, takze ano, aj ovulovat mozes uz par tyzdnov po porode a aj otehotniet. Teraz ti nikto nepovie, ci to tak je-nie je, sprav si test.
Áno dá sa tak skoro otehotniet ak si mala ovuláciu. Lebo najprv je ovulácia z potom menzes. Správ si test a budeš vedieť ja com si. Mam kolegyňu ta v jednom roku porodila 2 deti jedno na začiatku a druhe na konci
@zuzana9393 masaker
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niektore zeny dostanu menstruaciu uz po sestonedeli (zvlast take kt nekoja, ale mozu byt aj kojace). Menstruacii predchadza ovulacia, takze ano mozes otehotniet “tak skoro”.