Ahojte, mám 2 dní pred MS. Priateľ si nedal pozor nevieme ci stihol vytiahnuť a po urobeni sa sme pokračovali zas. Doma máme skoro ročné dieťa. Ja len že aká je šanca ze som by som otehotnela takto pred MS. Co máme dieťa to sme plánovali a podarilo sa nám na prvú ovulaciu 😉
Nebránime sa ďalšiemu dieťaťu.
ahoj a sledovala si si v cykle ovu? ak si mala odsledovanu ovu, ktora uz prebehla, tak je mala sanca, ze by si teraz otehotnela
@janetinka27 ovu mávam 14 dní od MS vždy pravidelne, mávam bolesti brucha pri ovu tak to viem na 100% . Len stal nad tým rozmýšľam ci sa to dá alebo nie.. počúvam veľa že po porode žena má väčšiu šancu na tehotenstvo
nie, neda sa to. v jednom cykle mozu byt aj dve ovulacie, ale musia prebehnut v ramci 48 hodin. ak si mala ovu sledovanu a bola tak ako pises, tak je mala pravdepodobnost, ze by mohlo dojst k otehotneniu.
Veľmi malá pravdepodobnosť dva dni pred MS, takmer nulová 😉
Sanca 2 dni pred ms je mala. Niekedy sa podari pocas ms.
Tak ked mas pravidelny cyklus je to nepravdepodobne... ja len, ze my mame syna tiez zarobeneho 2 dni pred MS, tak cusim...este si pamatam, ako som muzovi sebavedome povedala, ze si pozor davat nemusi, ved uz bude MS a brucho ma uz boli 🙄 Ten mesiac bola kopa stresu v praci, asi sa to cele posunulo...
@kristina556 tento test aj z vody
@anjelicek26 myslela som si aj ja ale niektoré tu písali že tento test je najspoľahlivejši tak neviem preto sa pýtam inak ďakujem
Pepino test som si robila aj ja ...a neviem co si mam mysliet.Menzes stale nikde.A test je vraj nespolahlivy...
@anjelicek26 tak dostala som MS po dvojdňovom meskani🙄
Nebol len menzes posunutý?
Ľudia poraďte my mesiac som nevedela že som tehotná a brala som neurologicky liek Orfiril Long mohlo to ublížiť plodu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak možnosť, že otehotnies, je vždy pri nechranrnom pohlavnom styku. Ak si mala ovulaciu pred MS, tak mohlo dôjsť k oplodneniu. To je individuálne u každej ženy, nikto ti nepovie, aká šanca je presne