Dobrý neskorý večer mamičky
Prosím Vás chcem sa spýtať milovali sme sa manželom keď cítil že to ide tak ho vytiahol von urobil sa na plachtu a opätovne do mna vošiel a znova sme mali sex mohlo tam niečo zostať a môžem byt tehotná zatiaľ mi v marci neprišli testovala som pred týždňom ale test bol negatívny.
Ďakujem za skóre odpovede
@ivusinecka026 no ty si zas dalsia perla
Mozes byt ,ale skor nie si. Urob si test,
Dobrý chcem sa opýtať ci niektorá z vás zistila ze je tehotná jed jej bolo zle na vracanie a mala aj ms ja som mala ms 5 marca a po ms tak týždeň mi začalo byť na vracanie až do teraz každý deň robila som si aj včera test vyšla tam taka slabá ciarka prid..foto co si myslyslite vy ďakujem za každú radu alebo skúsenosť
@ivusinecka026 áno, môžeš byť tehotná. Toto je veľmi nezodpovedný spôsob antikoncepcie.
@ivusinecka026 wau... Môj muž,keď sa urobí, skončili sme si sexom,ochabne. Tvoj ho má opäť tvrdého?
@elizabet173 ďakujem uvidím co bude skúsim o dva dní
@alenka300 ak je to pepino test, tak je to uplne jedno. Od tohto som mala 3x silnejšiu čiarku a tehotná som nebola. Iné druhy testov som mala biele. Sprav si iný druh testu.
@snazilka_bio_mamka no skúsim uvidím ďakujem
@ivusinecka026wow, kde začať.. to nemate na to, aby ste si kupili antikoncepciu alebo papierove kapesnicky? 🤷♀️🤷♀️
Pokial ho muz nevydral do tej plachty do sucha, tak ti tam kludne tiho plavca smykol 💁♀️
Som jediná koho zaujalo to, že sa muž urobil na plachtu 🤣🤣🤣 to si ho mohol rovno utrieť napríklad do záclony 🤣
@ivusinecka026 ja som takto otehotnela teraz vo februári ale bolo to biochemické. A to sme ani poriadne nepokračovali, sotva minútu.
@monika259200 mňa zase ze jej muž hneď ako sa urobil mohol ísť okamžite na druhé kolo 🤣🤣🤣
@monika259200 nie si..ale na to ze si v pohode sexovali vedla osemenenej plachty je skoda slov🤮
@14janula14 no to je tiež čo povedať 🤣🤣
Toto ti nikto so 100% urcitostou povedat nedokaze. My do tvojho tela nevidime :D Tiez by som povedala, ze skor asi nie si ako si, ale samozrejme sa to neda povedat s istotou. Aj zazraky sa totiz deju. :D
@jj298 To je naša vec a ty sa do mna nemusíš starať
@ivusinecka026 tak keď je to vaša vec, myslím že nebolo nutné nám oznamovať kde skončil ejakulát tvojho muža 🤣 stačilo povedať, že neskončil v tebe 🤷🏻♀️🫶
Autorka a vy sa o dieta snazite alebo nie? Lebo ak ano nedava zmysel ze sa urobil von ale ak nie tak ten pristup ze sa spravil a pokracoval je brutalne nezodpovedny...tehotna byt mozes aj nemusis..ked ti bude meskat urob si test..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivusinecka026 Prepacte,ale netusim ake odpovede ocakavate,nenapisali ste ziadne blizsie informacie,nie ze by ma to zaujimalo,ale netusime,kedy bol sex,kedy ste mali ovu,aky dlhy cyklus mate,cibuz Vam ms meska,ked ste uz testovali…skratka nevieme nic,cize na odpovede potrebujeme jedine vestecku gulu,aby sme Vam odpisali