Môžem byť tehotná?

papaja0703
5. mar 2023

Ahojte, mala by som otázku, ktorá môže byť hlúpa, ale uz neviem, kam inam. S priateľom sme mali chráneny sex len prvé mesiace vzťahu, odvtedy máme len prerusovanu súlož (uz 3 roky). Posledný mesiac bol pre mňa veľmi zvláštny, celý mesiac som unavená a potrebujem velmi veľa spánku, testy pred menštruáciou vyšli všetky negatívne, aj keď na pár z nich sa mi zdalo, že vidim čiarku, ktorá po úplnom vyschnutí testu zmizla. Menstruacia prišla 3 dni neskôr (aj v tomto obdobi boli testy negativne), ako mala, bola oproti normálnemu mesiacu slabšia, druhý den dokonca akoby nachvilku skončila a od 4. dňa to bolo už len špinenie. Pred menštruáciou som mala veľmi citlivé bradavky a takmer neustále nafúknuté brucho, čo som pripísala blížiacej sa menštruácii, avšak prsia som zatiaľ nikdy az takto citlivé nemala. Celý minulý týždeň mi však bolo zle od žalúdku, dokonca som jedno rano zvracala, a to sa mi pri končiacej menstruacii nestalo nikdy, rovnako ma boli hlava, nezaberajú ani tabletky, neskutočne cítim vône, čo sa mi rovnako stáva len pred menštruáciou, nikdy nie po nej, všetko cítim intenzívnejšie, až ma z toho niekedy napína. Môže to byť tehotenstvo, alebo je to len hlúpa zhoda nahod? Ďakujem.

ludmila_bejby
5. mar 2023

Ahojte viete mi poradiť pred mesiacom som potratila. Stále sa snažíme o ďalšie. Tri deti som mala bez problémov a teraz štvrtý potrat. Viete mi poradiť ako rýchlo sa dá po potrate otehotniet.
Ďakujem

veronikaszabova
5. mar 2023

@ludmila_bejby a preco to davas niekomu do diskusie? Hlavne, ked je diskusia o uplne o niecom inom 🤦🤷

@papaja0703 test si si teraz niekedy robila?

ludmila_bejby
5. mar 2023

@veronikaszabova prepáč som tu nová a ešte sa tu zaucam. Hej robila predvčerom a nič. A pritom mi mešká aj menzes

veronikaszabova
5. mar 2023

@ludmila_bejby o teste som pisala autorke diskusie, nie tebe

papaja0703
autor
5. mar 2023

@veronikaszabova test som si posledný robila deň pred tým, ako som dostala menštruáciu. To, že som ju dostala som brala ako jasný znak, že tehotná byť nemôžem, len to zvracanie ma veľmi prekvapilo, keďže mne takto veľmi často nebyva, že by mi hocikedy z ničoho nič prišlo na vracanie. Väčšinou to predýcham, ale cez ten týždeň (tuším to bola streda) som to už naozaj nezvládla.

veronikaszabova
5. mar 2023

@papaja0703 skus si urobit test teraz.

ludmila_bejby
5. mar 2023

@veronikaszabova ok skúsim ďakujem

veronikaszabova
5. mar 2023

@ludmila_bejby pozeraj sa, koho oznacujem 🙂 pisem si s autorkou diskusie, nie s tebou 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre