(PÍŠE KAMARÁTKA NEMÁ SVOJ UČET NA KONÍKU )
Ahojte baby , chcem sa Vás spýtať začali sa mi diať čudné veci poslednej dobe mi býva ozaj často zle ..Mam také občasné závraty. Napriek tomu že nejem veľa a mam pohyb moje brucho je nafúknuté....V poslednej dobe som si všimla že okolie mojich bradaviek sa zväčšilo , objavili sa mi modre žilky na prsiach ale len dve ...Občasné citim pálenie pŕs...Sama cítim že moje prsia sú ťažké....Bradavky mam na dotyk citlivé občasné bolestivé. ..Menštruácia mi síce mešká viac ako dva mesiace ale s týmto sok ja mala vždy problém. Taktiež pociťujem bolest brucha občasné kŕče a keď sa najem väčšinou mi príde hneď zle ....Myslíte že to môže byť tehotenstvo alebo nie ?
@simonasimca23 a co ti brani ist do drogerie a kúpiť test za 2€?
@bluemoon24 robila si ho dávnejšie vyšiel jej negatívny
netreba si nahovarat veci a byt paranoidna, ale pokial mas sex vsetko je mozne, ale prejavy tehotenstva su trochu ine, nie žily na prsiach, ked si den tehotna
Ak ti byva casto zle, a mas aj ine problemy, TREBA ZAJST ZA OBVODNYM LEKAROM.
A čo tak urobiť tetaz nový aktuálny test?
@simonasimca23 Skratme to. Nie je tehotna.
@simonasimca23 menštruácia jej mešká viac ako dva mesiace a ona vypisuje po internetoch čo má robiť? No ja neviem...čo takto napríklad zájsť k lekárovi ktorý sa venuje tomuto odvetviu?!
Dobrý deň chcela by som sa opýtať mala som nechránený pohlavný styk s partnerom 10 dní pred menštruáciou a 17den cyklu je tam šanca ze som mohla otehotnieť?
@patriciafrancokova ak si mala vtedy ovulaciu, tak ano. Bez ovulacie nie
@veronikaszabova no ved práve že toto neviem vôbec ci som mala
@patriciafrancokova tak v tom pripade ti nikdo neodpovie na tvoju otazku - jedine test, ak ti bude meskat menzes.
Ďakujem za odpoveď
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simonasimca23 porad kamaradce, at si koupi tehotensky test