Dobry den baby, moja otazka zpociva v tom ci som mohla otehotniet a ci mi test cca 13 dni od mozneho oplodnenia moze ukazat ci som alebo niesom tehotna, Nechraneny sex som mala pred mestruaciu ktora zacala 9.11.a aj po skonceni MS 13.11.?ziaden HAK neuzivam iba pre info. Babetku s nebranim 🙂 🙂
@karmela Ja len netusim ci niesom dlhsie lebo uz paru dni mam strasne moc nafuknute brucho, boli ma v podbrusku a je mi stale na vracanie sem tam mavam taky tocak a potom to prestane. 😖 No dalsiu MS mam mat az nejakeho 7-8- decembra tak do vtedy obhryzem nechty 😀 😀 lebo ked nato pomyslim hned mam motyliky v brusku 😅 😅 😀
Tie testy nie sú veľmi spoľahlivé, hlavne na začiatku. Skús opakovať o pár dní.
@sadic moze to bit kvoly oscilácii,ale aj kvoly tehu.Ja by som si to tiez želala lebo priznaky mam ale kvoly testom tomu skôr neverím.Je pravda,ze ked som čakala malu test mi to potvrdil dva dni po meškaní.Teraz mam pred.A vraj málokedy vijde pozitívny test pred menstruaciou,ale co nieje moze bit 😉 naše telo je nevispitatelne 🙂
Ja som si vcera robila test ako neviem ci bol negativny lebo nebolo druhu ciarku skoro ani vidiet zbala som ju len tak tak tak uz neviem co si mam myslie 😠 mozno mi uz z toho zacina sibat, tak moc to chcem 😅
@karmela
@sadic bolo to tesne predtým ako som mala dostať m, tie vyšli neg a potom na ďalší deň som začala slabo krvácať, tak som zostala sklamaná, že menzes. Lenže na ďalší deň po krvácaní ani stopy, tak som si spravila znovu test, a ten už bol pozitívny. Pár dní na to som bola u dr. a už videl na sone gestačný vačok 4.-5.tt 🙂 držím palce nech vám to obom vyjde! Ja mám doma 2 ročného škrekľoša a niekedy by som ho najradšej dala do internátnych jaslí 😅 😀 čo sa týka zvýšenej teploty to neviem, nemám s tým vlastnú skúsenosť.
bABY mne meska menzes 20 dni a medzi tim som mala par dni hnedy az cierny vytok,,test som skusala ale nic,,
@erinka123456 tak utekaj k lekárovi,ale naodkladaj to.Sice neviem kolko máš rokov ale mozu to bit hormonalna porucha,alebo niečo iné.A tehotenský test bol negatívny ?
mam 21 rokov,,,ano test bol negativny
@erinka123456 tak skús este testik a potom sup na gyndu,s takýmito vecami nieje sranda.Tam ta pozrú a bude ti všetko jasne.😉 to ti neuškodí len pomoze.
jasne pojdem ked budem mat cestu domov,,okrem toho mam v poslednom case bolesti v krizochh.
Dobry den pridavam sa k teme ak vam to nevadi, ja mam 2 rocne dieta a stale ju kojim, kedze kojim menstruacueu moc nemavam, asi za rok 3krat, no asi pred dvoma mesiacmi som sa zacala citit cudne, nafucane brusko , zavraty, proste priznaky tehotensta, zasla som ku gynekologovi. No on potvrdil ze tehotna nie som ale ze mam cistu 3cm-rovu. A to niekedy vyvolava taketo priznaky ako u tehotenstva . A teraz po d och rokoch mu napadlo zmenit mi antiku na taku aby som mesacne malaMs, nechapem, doteraz spal? ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,
co sa pravdepodobnosti tyka, tak zo styku pred menstruaciou sa prakticky otehotniet neda, zo styku tesne po nej je sanca vacsia, ale stale nizka. Najvacsia je zhruba v strede cyklu medzi dvoma menstruaciami. Podrobnejsie to najdes vysvetlene napriklad na www.lpp.sk alebo na www.elep.sk alebo v temach, ktore tu vo fore uz su (prirodzene planovanie rodicovstva, sledovanie cyklov, sledovanie bazalnej teploty, a pod.). Ak si zelas otehotniet, tak ti urcite odporucam si to nastudovat. (Ale ja by som to odporucala kazdej zene.)
Co sa tyka testu, tak ten (podla toho aky je citlivy a pod.) ukaze najskor tak 7 - 10 dni po oplodneni. To nie je vzdy datum kedy si mala sex, ale datum, kedy si mala ovulaciu, to moze byt o par (max. az 7) dni neskor. Cize mozno aj 3 tyzdne po styku. V tvojom pripade by som radsej cakala ci bude meskat menstruacia a netestovala zbytocne skoro.