Môžem byť tehotná?

16. jan 2023

Ahojte, nepamätám si presne kedy som mala minulý mesiac menštruáciu 🥺no viem, že to bolo niekedy na začiatku Decembra cca 4teho.. No a dodnes som nedostala ďalšiu? Myslíte že môžem byť v tom ? Ďakujem za každý názor/radu.

mima1991
16. jan 2023

Test

januska12323
16. jan 2023

Počkaj vytiahnem krištáľovu guľu 🙈

54tinka54
16. jan 2023

Ako čo chceš počuť? Keď si mala nechránený sex a menzes mešká tak ano, môžeš byť. Nepýtaj sa na MK ale kupuj test a uvidíš.

autor
16. jan 2023

Áno jedine ale nechcela soom zbytočne predbiehať. Chceme bábätko priateľ veľmi ale ja mám obavy mala má len 10mesiacov. Tak reku opýtam sa na názor najskôr

autor
16. jan 2023

Možno niekto kto bol v podobnej situácii

casillas28
16. jan 2023

Ak bol aj niekto v podobnej situacii neznamena to ze si tehotna..treba si urobit test a budes vediet..

autor
16. jan 2023

Počkám ešte asi 2 možno 3dni a spravím

casillas28
16. jan 2023

Si žena ktora uz jedno dieta ma...uz by si si mala poznat aj telo a aj priznaky...nech to dopadne podla predstav ;)

nafka0483
16. jan 2023

Tisicky zien boli v podobnej situacii - niektore tehotne, niektore mali posunutu ovulaciu a tym padom aj menstruaciu, niektore hormonalnu nerovnovahu, niektore infekciu, nietore cystu, niektore nieco horsie, niektore isli do prechodu... desiatky dovodov.

Ak si mala styk tak mozes byt tehotna... uz ti odpovede pomohli? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kitycat
16. jan 2023

Pre boha ziveho. A ty nevies priatelovi povedat, ze sa na dalsie este necitis? Aj sa podiela na vychove ci len poslusne roztahujes oné..?

Svadba nebude?

victory7897
16. jan 2023

Úprimne? Dúfam , že niesi..Ľubte sa ,ale nemnožte sa .dospelá žena ,matka ,sa príde tu opýtať či je tehotná a nemá ani šajnu kedy mala krámy..ako čo je veľa to je málo..

ivver
16. jan 2023

Na prvýkrát som otehotnela, keď mal malý 11mesiacov.

cicuca
16. jan 2023

Vyložím Ti karty? Počuj, normálne si urob test, pýtať sa tu na konikovy má asi taký efekt ako si to googlit. Tiež sa nedozvieš odpoveď

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. jan 2023

@ivver áno ? A v pohode si to zvládla ? Nebol tam taký malý vekový rozdiel toho sa obávam. A vy ostatné ste strašné ustipacne..

casillas28
16. jan 2023

Autorka a u vas inak vl vztahu nefunguje komunikacia? Nemyslim to zle ale ty cela vyplasena ze druhe dieta a hlavme ze priatel chce...vsak preco mu narovinu nepovies ze je skoro a mas obavy ci to zvladnes? Nehovoriac o tom ze druhe dieta do vztahu a nie manzelstva...ako manzelstvo tiez nie je 100% zaruka ale aspon nieco..potom tu kazdy den xy tem zien ktore nemaju kam s detmi lebo PRIATEL ich vyhodil (netvrdim ze to je tvoj pripad)..skus.mozno nad istotami zivota porozmyslat a ked sa bojis mat druhe dieta normalne mu to povedat..vsak ty tehotenstom riskujes svoje zdravie ...normalne mi ta je az luto :/

autor
17. jan 2023

@casillas28 ja som nepovedala, že nechcem ďalšie. Ale že mám obavy či by som to zvládla keď mala má len 10mesiacov. Zase veľké bruško chodenie po kontrolách a pritom sa venovať aj malej idú jej zúbky je nespokojná vnoci sa budí atď.
Piateľ mi pomáha so všetkým ani na prvé nie som sama. Máme to dobre podelené čiže tam problém by nebol.

autor
17. jan 2023

@casillas28 ani pri prvom na začiatku som nemala žiadne príznaky. Ani zle mi nebolo nič. Zistila som to len podľa ms.

autor
17. jan 2023

Otestujem,uvidím.

casillas28
17. jan 2023

Ok len to z tvojej strany vyznelo ako panika...radsej si pockat a byt v klude 🙂

autor
17. jan 2023

@casillas28 možno preto že si to neviem predstaviť či by sme to zvládli mať tak malé dve detičky. Ale ak sa náhodou stalo, tak určite budeme radi no ako má byť,tak bude. Zatiaľ ešte ms nieje ďakujem

casillas28
17. jan 2023

No uz to meska dost cize tipujem ze test bude pozitivny...a ano je to zaberak ja som sa takto starala od narodenia o dvojicky a bol to brutal...ale ked musis vydrzis..druha vec je to,ze ak by bolo druhe tehotenstvo neznamena ze bude aj druhe dieta ..aj ked prve mohlo byt bezproblemove (nic nechcem privolavat ale stava sa sa dost casto). Cize tazko nieco planovat ..je to este daleko a uvidis 🙂 drzim palce

nafka0483
17. jan 2023

A vy sa teda chranite pri styku ci nie? Pises ze ak sa nahodou stalo tak snazite sa ci nie?

autor
17. jan 2023

@casillas28 bože dvojičky to si neviem ani predstaviť klobúk dole keď toto matky zvládajú a aj tebe.. a ja sa tu obávam 🤣 mala má už aspoň 10m... Áno jasné no dúfam že ak budem teraz alebo inokedy, tak aj druhé tehu bude bezproblemove.
@nafka0483 rozprávali sme sa že by sme chceli bábätko ešte. Priateľ hneď ja som sa bála toho. A nie nechránime sa.

ivver
17. jan 2023

No viesco ja som ešte len tehotná, keď porodim môj prvý syn bude mať 1 aj 9 mesiacov... zvládneme všetko 😊

autor
17. jan 2023

@ivver ďakujem veľmi pekne no už som pokojnejšia uvidím celé ako to dopadne

nafka0483
17. jan 2023

Noo ked sa nechranite tak tam mas pravdepodobnost velmi vysoku. Daj vediet ako dopadol test, to uz musi spolahlivo ukazat.

autor
18. jan 2023

@nafka0483 ešte som sa netestovala

mmoni89
18. jan 2023

Keď sa nechránite tak skus si domyslieť? 😄Jasne ze môžeš byť tehotná. Mam medzi deťmi tiež malý vekový rozdiel, prvý rok bol drsnejši ako drsný ale prežili sme 😄

nafka0483
18. jan 2023

Ved uz mozes otestovat ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre