Ahojte, menzes mešká 9dní, som 37.deň cyklu, posledne tri dni ma hlavne ráno bolí bruško ako keby už dorazila ale potom nič prejde to, predtym 4dni som mala citlive bradavky, vyše týždňa mám nízky tlak a točí sa mi hlava, testy som robila každé 2dni a stále negatívne, nebola som chorá ani nachladnutá, stres som nemala nejak extra.
Pred približne 4mesiacmi som užívala Gynex 21dni potom prestavka tyzden potom zas 21dni, nemeškal mi menzes kvôli tomu.
27.decembra som zas začala brať akurát v deň keď mala prisť menstruacia
Mohol ten gynex sposobit meškanie??
Máte stým skúsenosti niekto??
Snažíme sa o dieťatko tak velmi dúfam že to je tým ale keďže tie testy sú negatívne tak neviem
Gynekologička nedvíha pravdepodobne má dovolenku
Ďakujem pekne
@esmeronka citlivosť 10 bolo dr max a baby top test som skúšala, len som aj čítala, že niektorým test bol negativny a nakoniec boli tehotné 🤷♀️ ja viem nemala by som všetko čítať ale už som zúfalá akurát ideme aj na víkend na chatu tak mi to meškanie trošku pokazilo
@viki2122001 viem že sa mi to ĺahko píše ale zabudni na cely cyklus výpočty, prepočty chodte niekam na hory wellnes aj na týždeň vypnuť uplne od všetkeho a naplno si to užite bez myšlienok na otehotnenie....mne toto velmi pomohlo že som vypla zrelaxovala a nemyslela na to a vyšlo to prave vtedy
@esmeronka ďakujem skúsim to ☺️
Ahoj 🙂 síce ti nedám odpoveď na otázku či si tehotná, ale napríklad ja som mala testy negatívne aj keď menzes meškal 4 dni, možno aj viac. Mala som ísť k zubárovi a chceli spraviť rontgen, ale odmietla som. Nemala som pádny dôvod, len som cítila, že niečo je proste inak. A zhruba až o ďalšie 3 dni mi nie test, ale doktor z krvi potvrdil tehotenstvo. Neviem síce prečo, ale niekedy to testy tak hneď neukážu. Bola som vďačná, že som našu kočku nevystavila ožiareniu, hoci ešte všetko bolo na teste negatívne a mali ma za blázna .
Veľmi ti držím palce, či už to vyjde teraz alebo nie, ale nech je to presne tak ako si praješ ❤️.
@mimibabybell jooj to je super prajem veľa zdravíčka🥰
ďakujem pekne❤
@viki2122001 Ja som takto podobne bola pri prvom testy negat a všetko ako ty píšeš až na 42dc mi ukázalo // držím palce uži si víkend a bud. týždeň otestuj znovu.
@alison11 ďakujem😊
Ja som malá také tehotenské príznaky.Negat.tehotenske testy a bola z toho cysta na vaječníku 😐
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keď máš aj 37 dňovy cyklus na ten 9 deň meškania by už bolo aspon slabu čiarku ukazalo....pripadne ešte pozri aku citlivosť testov si použila či 10 alebo 25