Ahojte. Dlhšiu dobu stresujem nad tým že či by som mohla byť tehotná.Stalo sa to pred mesiacom. Priateľ ma robil rukou no chceli sme prejsť na sex .. vnikol do mňa 3 krát ale prestali sme lebo sme nemali pri sebe kondom. Určite sa do mňa neurobil urobil sa možno až o 5-7 min mimo mňa.Lenže jednoducho sa bojím toho či nemohli vtedy ak bol vo mne vyjsť tie \\\\\\\"kvapky lásky\\\\\\\" niekto hovori že neobsahuju spermie no niekto že áno.Bojím sa a momentálne mi mešká menštruácia ... je to z môjho stresu alebo môžem byť v tom? Ďakujem za vaše odpovede.Pekný deň.
Podla mna niesi tehotna, ale skus si urobit test.
boze uz bodaj by zacala skola...
jasne ze mozes, v tomto štáte je mozne vsetko. utekaj do lekarne a sprav si test 😉
maminky ja to myslim naozaj vážne poprosim diskretne odpovede
@esterka13 tak si diskretne sprav test alebo chod diskretne k dr..tato odpoved nema byt zosmiesnenie ani nic..ale tu fakt nema nikto krystalovu gulu
diskrétna odpoveď na vrejnom fóre 😀 😀 😀 😀
@esterka13:
Moze to byt kludne aj so stresu. Ale jednoznacnu odpoved ti da iba test. V dnesnej dobe ho dostat vsade, nemusis si ho ist pytat osobne do lekarne, mozes kupit aj anonymne v Tescu 😉
A teoreticky stacia aj "kvapky lasky", aj ked percento je mizive. Ale na ukludnenie si kup test, ak si uz menstruaciu mala mat, tak by mal zabrat hociktory test. Precitaj si na obale, ktory sa odporuca od kolkeho dna od styku. Je to vzdy napisane na obale.
ahojte mozete my poradit ked viete!som po laparoskopickej operacii 6 centimetrovej dermoidnej cysty na pravom vajecniku no presnejsie 4 tyzdne som po operacii,pan primar co ma operoval povedal ze vsetko je ok a ze mozem mat deti.no v pondelok so bola na kontrole u mojho gynekologa a ten povedal ze mam 3 centimetrovu cystu na lavom vajecniku ale ze ta by mala prasknut pocas menstruacii a potom my surovo povie ze ked nepraskne tak ma musia operovat a vybrat celu maternicu tak som stoho v soku.najprv povie ze je vsetko ok a potom toto.a ja som mu povedala ze este chcem mat deti a on ze teraz nie.tak napriek jeho slovam s priatelom sme zacali pracovat natom aby som otehotnela ja mam 30 rokov a on 32 tak chceme bábo.tak chcela by som vediet ci niekto nevie ze ci to fakt je velky problem ze hned po 4 tyzdnoch operacii chceme aby som bola tehotna a ked nahodou otehotniem tak ci nemozem mat ja alebo bábo neake problemi!ci uz niekto bol v takejto situacii.uz taraz dakujem za odpovede.
@alexandra16 neporadim..ale zmen gynekologa, to co ma za pristup 😠
@jaja753 no ja akurát tak vidím 11 testov a nič iné.Všetky si si robila v jeden deň 😕 alebo si ich uchovávaš 😕
dakujem holky no su od pondelka robene ach tak zase nic asi si namyslam ze nieco vidim slabe
@alexandra16 odkedy sa koli ciste berie materica?preco ta takto nezmyselne plasi?zmen gynekologa a myslim si ze deti mat budes urcite 🙂
@flopo no to neviem odkedy sa berie maternica koli cyste,ani ja som to este v zivote nepocula 😕 a zevraj najlepsi gynekolok v okoli-no vydim!Tak menzes mam dostat 20 eho tak sa uvydi ci ho dostanem ale som stale unavena a stale by som spala.a gynekologa zmenim,este 20eho idem knemu a skoncila som snim!Ja verim ze budem mat a diky 🙂
@jaja753 lutujem ani ja nic nevydim
ahojte, aj mam taky problem :( s partnerom sme mali sex s ochranou, ktoru si ale nasadil par minut pred tym ako sa isiel spravit.mam problem so stitnou zlazou, nepravidelnu menstruaciu, vela faktorov, ktore by potvrdzovali ze by som z toho otehotniet nemala ALE! posledne dva tyzdne ma strasne bolia bradavky (rozmyslam ci by to nemohlo byt aj so silikonovej nalepovacej podprsenky?????a poslednych par dni ma boli v podbrusku ako keby som sla dostat svoje dni len este stale nikde nic.asi uz hra svoju rolu aj pdvedomie ale mam pocit ze mam trosku vacsie brucho, a tvrdsie prsia....myslite ze by to mohli byt priznaky tehotenstva?planujem si kupit zajtra test, ale vy skusenejsie by ste mi mohli poradit 🙂
je tu niektora z vas ktora ma taktiez problem so stitnou zlazou a necakane bez problemov otehotnela?? dakujem
@123choco123 priroda je nevyspytatelna 🙂 priznaky tehotenske by si mala,aj u mna to vzdy zacalo napatim prs a bolestou v pod brusku,ale test ti ukaze 🙂
@flopo musim sa konecne dostat do lekarne, stale som v praci nemam na to vobec cas..a tento stres okolo toho je nenormalny! 😢
@123choco123 ved nemusis v lekarni,staci ti kupit test v tescu alebo kauflande cestou z prace 🙂
dakujem si zlata majca1581 ale uzprestavam bojovat nevlazdem nemam tu silu uz ej to dlha doba strasne
Ahojte.mam otazku.mam uz jedno dieta bude mat rok.zatial na druhom nepracujeme.pouzivame kondom.ale mali sme pred 2 tyznami.(zhodou okolnosti plodne dni)sex.bol s kondomom,ale po pol hodinke sme si to zopakovalu.na zaciatok bez kondomu ale po par minutach si ho nasadil.mohol mu ejakulat zo spermiami z predosleho sexu zostat na ude a tym sa pri druhom sexe dostat ku mne spermie?medzi tym nebol v sprche ani na wc.mozno blba otazka a divne opisana situacia;ale 3dni mi meska menzes.mavam ho presne po 28 dnoch
AHOJ, VIETE MI PVEDAT CI BY LEKAR UZ NA ULTRAZVUKU VIDEL TAKY 4 AZ 5 TYZDEN TEHU??? TYM VNUTORNYM ULTRAZVUKOM
mne to zistil uz v 5tt,je to este malinke,ale oni to vidia na vnutornom sone pekne.obe tehotenstva mi zistili tento tyzden 🙂
ahojte ... prosím poradte .. možem mat dieta ked mam na lavom vaječíku cistu 4cm .. ☹ ?? dakujem ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
boze baby....sexujete, nechranite sa a potom stresujete
tu dostnes 2 rady - spravit si test alebo ist na gyndu, nic ine nepomoze
clovek by si myslel, ze s vekom prichadza mudrost, ale evidentne vek u vas prisiel sam 😖 /parafrazujem citat niekoho znamejsieho 😀 /