Môžem byť tehotná?

natalia3536
30. nov 2022

Ahojte 11.11 som mala dostať ms ale nedostala som test som si spravila na 8den meškajúcej ms hneď ráno a bol neg . Včera 30.11 som šla gyn . Spravil mi sono zo spodu aby vedel či mi má pichnúť vyvolávačku povedal že je tam nejaká sliznica ( pochopila som z toho že je mala zjavne ) a vyvolávačku mi pichol a moja otázka znie keby som tehotná zistil by to alebo môžem byt poprípade tehotná ? Mala som užívať tabletky na upravenie cyklu keďže minulosti som mala veľké problémy s meskajucou ms ale tabletky som vysadila ako som začala mat pravidelne ms . Čo gyn povedal že som ich nemala vysadiť a mam ich brat ďalej .

gabriela2952
30. nov 2022

@natalia3536 podľa mňa niesi tehotná, bude to najskôr tým ze ste vysadili tie lieky ako vám aj doktor povedal

natalia3536
autor
30. nov 2022

@gabriela2952 on by to zistil už z toho sona? keď som bola uňho na 18 deň meškajúcej ms?

romikk22
30. nov 2022

Môj názor je ze určite by vedel ze si tehotná. To podľa mňa nebude 🤰

veronikaszabova
30. nov 2022

@natalia3536 to by si uz bola 6tt, uz by videl aspon naznak.
A ak nahodou tehotna si, vyvolavacka ti neuskodi.

sense
30. nov 2022

Keby si bola tehotná tak 18 dní po vynechám ms by už niečo videl

jaskolka
30. nov 2022

Keby si tehotná, tak po takom meškani by už si mala nie len koľajnice na teste, ale už by možno aj srdiečko videl. Alebo minimálne zltkovy vak, takže na 99,9%to tehotenstvo nebude

natalia3536
autor
30. nov 2022

@jaskolka no test som si robila na 8 alebo 9 deň hneď ráno a nič takze myslím si že už by aspoň tá druha čiarka bola trosku vidieť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre