Môžem byť tehotná?

26. okt 2022

Ahojte, mam otazku. Mali sme s manzelom sex s kondomom, nestala sa nam ziadna nehoda ( aspon o nej nevieme), no uz takmer 2 tyzdne ( cca od 8 dna cyklu) mam velmi citlive prsia a postavene bradavky. Menzes mam dostat o 4 dni a zvycajne citim tlak v prsiach az par dni pred menzesom, nepamatam si ze by som to niekedy mala takto. Tiez ma pobolieva brucho a krize ako klasicke PMS.Mozem byt podla vas tehotna ? Mam za sebou dost stresujuce obdobie pripravy svadby, neviem ci sa mi kvoli tomu mohli “zblaznit hormony”.

nika11103
26. okt 2022

Podľa mna takmer rovnaký čas ako napísanie tohto príspevku by zabral skok do najbližšej lekárne / drogerie a spravenie si testu . 🙂) nič v zlom naozaj , 4 dni pred menzesom by ti z ranného mocu už mohlo ukázať , alebo ešte počkať . My ti to tu naozaj nemáme ako povedať . Pri sexe bude vždy väčšia či menšia , -alebo aj takmer ziadna pravdepodobnosť , ale vždy tam možnosť bude

bombulka1987
26. okt 2022

Podľa mňa zbláznené hormóny, 8. deň cyklu otehotnieť je zvláštne, veď to je tesne len čo skončila menštruácia. Jasné, mohla si mať posunutú ovuláciu, ale zas ani výstelka maternice nemohla stihnúť narásť, kam by sa vajíčko uhniezdilo... Mala som obdobie keď mi blbol cyklus a aj citlivosť prsníkov bola iná, ale už neviem presne či tak ako u teba. Podľa mňa počkaj tie 4 dni a ak nedorazí, kúp si test.

domka222
27. okt 2022

Postavené bradavky skôr zo zimy už 🤪 PMS sa dokáže tiež meniť, niekedy nie je vôbec, niekedy príde skôr

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre