Môžem byť tehotná?

27. aug 2022

Ahojte, potrebujem poradiť. Ohľadom tejto témy nemám veľa skúsenosti, som dosť mladá, tak ma prosím neodcudzujte. 7.7 som mala nechraneny pohlavny styk, ale neurobil sa vo mne, potom sme skončili. Menštruáciu som dostala 29.7. Avšak teraz mi mešká, dnes je to už 34. deň a stále nič. Je šanca, že som tehotná ? Medzitým som mala covid, nemôže to meškanie byť spôsobené aj ním ? Ďakujem za všetky rady

jjanulienka
27. aug 2022

Môže kovid posunúť menštruáciu ale urob si v prvom rade test 😉

matullienka
27. aug 2022

Covid vie rozhadzat cyklus, ale do budúcna ak v blízkej budúcnosti neplánuješ deti si zadovážiť antikoncepciu treba

basska_b
27. aug 2022

Ten styk 7.7. s tym uz vobec nesuvisi, pokial si dostala riadnu MS. Mala si nejaky styk od toho 29.7.? Cyklus sa moze niekesy posunut a MS omeskat, mne sa to stavalo par rokov po sebe vzdy v septembri, po prudkej zmene pocasia o 20 stupnov pokles...

trgypadl
27. aug 2022

Dnes mas 30 DC

autor
27. aug 2022

@basska_b nie odvtedy absolútne nič

autor
27. aug 2022

@trgypadl pardón pomýlila som sa, menstruaciu som dostala 25.7 a to bol 29. deň cyklu

buberova
27. aug 2022

Aj mne covid rozhádzal cyklus

trgypadl
27. aug 2022

Nemyslim si, ze si tehotna, ak si mala menstruaciu, ale clovek nikdy nevie.... Pre istotu si urob test, takto to zial nezistis

autor
27. aug 2022

robila som si test
@trgypadl
@jjanulienka

retep00
27. aug 2022

Ahoj, počula som, že veľa žien malo po covide problémy s menštruáciou. 🙂 Ak máš teh. test negatívny, tak nemusíš stresovať , aj stres vplýva na cyklus 🙂 daj si pohár vína a teplú vaňu, menzes príde..

xena0
27. aug 2022

Bože, tieto hlúpe diskusie milujem 😁😁 mala som nechránený pohlavný styk, môžem byť tehotná?? Dva krát hádaj 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre