Ahojte, potrebujem poradiť. Ohľadom tejto témy nemám veľa skúsenosti, som dosť mladá, tak ma prosím neodcudzujte. 7.7 som mala nechraneny pohlavny styk, ale neurobil sa vo mne, potom sme skončili. Menštruáciu som dostala 29.7. Avšak teraz mi mešká, dnes je to už 34. deň a stále nič. Je šanca, že som tehotná ? Medzitým som mala covid, nemôže to meškanie byť spôsobené aj ním ? Ďakujem za všetky rady
Covid vie rozhadzat cyklus, ale do budúcna ak v blízkej budúcnosti neplánuješ deti si zadovážiť antikoncepciu treba
Ten styk 7.7. s tym uz vobec nesuvisi, pokial si dostala riadnu MS. Mala si nejaky styk od toho 29.7.? Cyklus sa moze niekesy posunut a MS omeskat, mne sa to stavalo par rokov po sebe vzdy v septembri, po prudkej zmene pocasia o 20 stupnov pokles...
Dnes mas 30 DC
@basska_b nie odvtedy absolútne nič
@trgypadl pardón pomýlila som sa, menstruaciu som dostala 25.7 a to bol 29. deň cyklu
Aj mne covid rozhádzal cyklus
Nemyslim si, ze si tehotna, ak si mala menstruaciu, ale clovek nikdy nevie.... Pre istotu si urob test, takto to zial nezistis
robila som si test
@trgypadl
@jjanulienka
Ahoj, počula som, že veľa žien malo po covide problémy s menštruáciou. 🙂 Ak máš teh. test negatívny, tak nemusíš stresovať , aj stres vplýva na cyklus 🙂 daj si pohár vína a teplú vaňu, menzes príde..
Bože, tieto hlúpe diskusie milujem 😁😁 mala som nechránený pohlavný styk, môžem byť tehotná?? Dva krát hádaj 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže kovid posunúť menštruáciu ale urob si v prvom rade test 😉